Keukens Eindhoven

Bent u op zoek naar een keuken in Eindhoven en omstreken? Breng eens een bezoek aan de keuken showroom van Goergen Keukens in Son, gevestigd op meubelplein Ekkersrijt. Meubelplein Ekkersrijt biedt meer dan 500 gratis parkeerplaatsen. Wij zijn overigens ook de enige SieMatic keuken specialist in regio Eindhoven. Koop deze exclusieve keukens uitsluitend bij Goergen Keukens. Kom langs bij onze showroom in Son en start uw ontdekkingsreis langs onze keukens. Diverse stijlen, opstellingen en keukenapparatuur van de beste merken zoals Miele, Siemens, AEG, Quooker en Bora. We organiseren met enige regelmaat kookdemonstraties in onze showroom in Son, Eindhoven.

Bekijk collectie

Goergen Keukens: de exclusieve keukenwinkel in Eindhoven

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is vaak een moeilijke keuze. Bij Goergen Keukens heeft u de keuze uit vele verschillende stijlen zoals landelijke keukens, design keukens en luxe keukens. We nemen bij Goergen Keukens graag de tijd voor uw bezoek. Samen brengen we uw wensen en behoeften in kaart zodat we u het juiste advies kunnen geven. We gaan graag een stapje verder, zodat de keuken ook aansluit bij de rest van uw woning. Denk bijvoorbeeld aan een op maat gemaakte tv-kast in dezelfde kleur als uw keukenkasten. Daag ons gerust uit. Bent u op zoek naar een keuken op maat in Eindhoven? Dan bent u bij Goergen Keukens Eindhoven aan het juiste adres.

Onze klanten vertellen

''We werden uitstekend ontvangen en we hadden meteen een goede klik met de adviseur. Hij had goede ideeën wat betreft de materialen en inhoud van de kasten.''

Bekijk gerealiseerde keukens

Diverse stijlen keukens kopen in Eindhoven, Ekkersrijt

We bieden diverse stijlen. Bent u op zoek naar een moderne keuken, een greeploze keuken of een houten keuken? Heeft wit uw voorkeur, of toch liever zwart? In onze showroom in Son, regio Eindhoven kunt u diverse stijlen en kleuren bewonderen. Zo heeft u bij ons de keuze uit meer dan 100 kleurmogelijkheden voor de keukenkasten. Uw keukenblad van graniet, keramiek of toch liever composiet? Of gaat u voor een compleet naadloos keukenblad van Corian? Onze adviseurs tonen u graag alle mogelijkheden. Kom langs in de meest exclusieve keukenwinkel van Eindhoven.

Showroomkeukens in regio Eindhoven

Met enige regelmaat vernieuwen wij onze showroom. Diverse keukens in onze showroom mogen dan plaats maken voor nieuwe keukens. Deze keukens mogen onze showroom verlaten tegen een scherpe prijs. Bekijk hier het totale aanbod showroomkeukens in Son of Stein. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan een van onze showrooms om deze keukens te bewonderen.

Contact