Laden..

Een kookplaat met afzuiging die u de mogelijkheid geeft om efficiënter te koken, dat is de AEG ComboHob. Door de geïntegreerde afzuiging bespaart u niet alleen ruimte in de keuken, maar creëert u ook een ultieme balans tussen een praktisch design en een stijlvolle uitstraling. Innovatieve apparaten die voor een ultieme smaakbeleving zorgen. De AEG ComboHob verandert uw gewoontes en brengen koken naar een geheel nieuw niveau.

Een inductiekookplaat: gemaakt voor precisie.

Naast dat een inductiekookplaat er erg mooi en minimalistisch uitziet, brengt het ook nog vele voordelen met zich mee:

  • Vrij zicht tijdens het koken
  • Eenvoudig in het gebruik
  • Meer bewegingsvrijheid in de keuken
  • Geen last meer van nare kookgeuren
  • Eenvoudig te reinigen
  • Overal te plaatsen, zelfs onder een schuin dak of voor een raam
  • Dankzij de nieuwste technologieën is de centrale afzuiging en stuk stiller

Til uw kookkunsten naar een hoger niveau met de Flexibridge

Combineer verschillende kookzones tot één grote kookzone met de ComboHob Flexibridge. Met de Flexibridge kunt u tot 4 verschillende segmenten combineren. Hierdoor creëert u uw eigen kookzone. Dit is ideaal voor grote en langwerpige pannen, of wanneer je meerdere gerechten tegelijk wilt bereiden. Door één grote kookzone te creëren bespaart u een heleboel ruimte. Dankzij de PowerSlide kunt u daarnaast gemakkelijk de temperatuur aanpassen. Schuif de pan van meer warmte naar minder warmte zonder te stoppen om zo de temperatuur bij te stellen. Stel vervolgens de timer in voor moeiteloze en precieze resultaten. De timer kan tot een uur worden ingesteld en schakelt de kookplaat daarna automatisch uit.

Met de AEG ComboHob met Flexibridge krijgt u niet alleen de smaak van uw gerechten onder controle, maar kookt u ook met een grotere precisie. Eventueel kunt u de Flexibridge ook combineren met een grillplaat of braadslede. Wilt u graag meer advies over AEG apparatuur? Breng een bezoek aan een van onze showrooms of plan alvast uw adviesgesprek in.