Daag ons uit.

Pronorm keukens

Pronorm keukens waarborgen betrouwbare kwaliteit, service en innovatie. De productlijnen van dit prachtige merk uit onze collectie zijn flexibel en bevatten en optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Wij hebben drie verschillende lijnen van Pronorm; ProLine, X-line en Y-line. Alle productlijnen hebben ieder hun eigen unieke eigenschappen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Kom gerust langs in onze showroom in Son of in Stein.

Bekijk onze collectie

Pronorm keukens; kwaliteit en innovatie

De keukens van Pronorm vallen over het algemeen binnen het middensegment tot aan het hoge segement. De Pronorm keukens prijzen variëren dan ook enorm en zijn afhankelijk van diverse factoren. Hierbij kunt u denken aan de grootte van de keuken, de gebruikte materialen en bijhorende functionaliteiten en apparatuur. Er is dan ook geen vaste Pronorm prijslijst waar wij mee werken. Bij Goergen Keukens vindt u Pronorm keukens in allerlei maten, designs, kleuren en stijlen. Van een greeploze moderne leefkeuken tot aan semi-greeploze eilandkeuken met marmerblad. Wilt u geïnspireerd worden door onze Pronorm keukens? Vraag dan ons gratis inspiratieboek aan.

Adviesgesprek plannen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Y-line keuken; gericht op design

Eén van de twee productlijnen van Pronorm, is de Y-line. De pronorm Y-line keuken onderscheid zich ten op zichten van anderen, omdat deze greeploos en gericht op design is. De deuren en lades bevatten binnenin gelegen greepprofielen, waardoor alles er vanaf de buitenkant ontzettend strak en chic uitziet. Deze keuken Y-line van Pronorm is een echte blikvanger die zeer zeker de aandacht zal trekken. Naast deze keuken is er ook nog de Pronorm X-line. Deze behoort tot de traditionele greeploze keukens. Daarom heeft deze in tegenstelling tot de Y-line een greeplijst zoals de meeste greeploze keukens. Dit betekent dat ook de Pronorm keukenkastjes greeploos zijn. Dat zorgt ervoor dat de Pronorm keukenfronten geheel tot hun recht komen in een door u gekozen kleur. Ten slotte hebben we ook nog de Pronorm ProLine in ons assortiment, deze keukens zijn altijd voorzien van een greep, knop of ‘push to open’ systeem.

Adviesgesprek plannen