Daag ons uit.

Nieuwe keuken kosten

De kosten van een nieuwe keuken kunnen erg uiteenlopend zijn. Dit ligt aan uw wensen. Wij hebben geen lijst van gemiddelde kosten voor nieuwe keukens, wel kunt u een indicatie maken aan de hand van diverse factoren. Uiteraard zullen deze kosten hoger zijn wanneer u een groot pakket aan specifieke wensen heeft. Bij Goergen is alles mogelijk. Wij creëren de keuken van uw dromen. Bent u benieuwd naar ons keukenaanbod? Bekijk dan ons inspiratieboek. 

Bekijk onze collectie

Waaruit bestaat de prijs van een nieuwe keuken?

De prijs van een nieuwe keuken is afhankelijk van meerdere factoren. Zo zijn er vijf factoren die erg belangrijk zijn; het formaat, de opstelling, de apparatuur en het materiaal van het keukenblad en de keukenkastjes. U kunt daarmee zelf bepalen hoe duur de prijs van uw keuken is. Wij hanteren geen gemiddelde keukenprijs, omdat bij ons elke keuken uniek is. Onze keukenarchitecten zorgen ervoor dat zij binnen uw budget uw wensen kunnen verwezenlijken. Samen met u bekijken zij de beste inrichting voor uw ruimte, geheel in uw eigen stijl. Een unieke en passende design keuken, is wat Goergen u garandeert. 

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Wat kost een nieuwe keuken?

‘Wat kost een nieuwe keuken?’ is een veelgestelde vraag vóór het bouwen en ontwerpen van de keuken. De kosten van een nieuwe keuken zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Zo moet u er rekening mee houden dat het niet alleen om de aanschafprijs gaat, maar ook om de bijkomende kosten. Zo komen er bijvoorbeeld kosten bij wanneer u een nieuwe keuken wilt plaatsen. Extra kosten kunnen zijn; demontage, omlegging van stroom of leidingen, plaatsing en eventueel de afwerking zoals verven. Bij Goergen kijken we naar uw wensen en proberen wij deze te verwezenlijken aan de hand van uw budget. Wij vertellen uw graag over al onze mogelijkheden en bijhorende prijzen tijdens een adviesgesprek. Kom gerust langs in showroom Stein of showroom Son om te kijken welke keuken bij u past.