’We zijn nu drie maanden verder en we genieten nog elke dag van onze prachtige keuken. De centrale plaats die de keuken inneemt zorgt ervoor dat koken een gezellige bezigheid is waarbij familie en vrienden graag aanschuiven.

Familie WillemsenGoergen Keukens

In 2017 begonnen meneer en mevrouw Willemsen eindelijk aan hun grote droomproject. Het betrof een jaren 30 kantoorvilla die thans in gebruik was als klooster. Deze diende ingrijpend verbouwd te worden. Gesteund door de architect waren zij er al snel uit hoe het huis eruit moest gaan zien.

Het was al snel duidelijk dat de keuken een centrale plaats zou gaan innemen. Meneer en mevrouw waren het er over eens dat dit prachtige huis ook een hele mooie keuken verdiende en de voorkeur ging dan ook uit naar een SieMatic keuken.

‘’Al snel kwamen we bij Goergen Keukens terecht. Daar werden we hartelijk ontvangen door een van de adviseurs. We waren erg onder de indruk van de showroom, met name door de manier waarop de keukens gepresenteerd werden. Toen we langs onze droomkeuken liepen waren we meteen verkocht.’’

We waren erg onder de indruk van de showroom, met name door de manier waarop de keukens gepresenteerd werden.

De greeploze apparatuur van Miele is echt geweldig. Met name de stoomoven zouden we niet meer willen missen.

‘’Marc is bij ons thuis geweest om de ruimte in zich op te nemen en alles op te meten, om zo een goed beeld van het project te kunnen vormen. Vervolgens zijn we samen met hem aan de slag gegaan om de keuken volledig naar onze wens samen te stellen. Tijdens het gehele traject was Marc uiterst betrokken bij het project. Tijdens het plaatsen van de keuken, maar ook daarna nog.

We zijn nu drie maanden verder en we genieten nog elke dag van onze prachtige keuken. De centrale plaats die de keuken inneemt zorgt ervoor dat koken een gezellige bezigheid is waarbij familie en vrienden graag aanschuiven. De greeploze apparatuur van Miele, waar we uiteindelijk voor gekozen hebben, is echt geweldig. Met name de stoomoven zouden we niet meer willen missen.

Het eindresultaat voldoet geheel aan onze verwachtingen en we zijn heel erg blij met onze keuze voor Goergen keukens. Zowel Goergen als SieMatic kunnen we dan ook van harte aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen.’’