Het was meteen duidelijk dat er voldoende tijd was uitgetrokken om ons op de hoogte te brengen van alle in's en out's uit keukenland.

Familie VossenGoergen Keukens

We mochten een kijkje nemen in de keuken van familie Vossen. Via een familielid kregen zij het advies om eens langs te gaan in onze showroom in Stein door het brede aanbod aan kwaliteit keukens.

”In 2020 hebben we samen met de zus van Veronique en haar partner een oude gymzaal in het centrum van Venlo gekocht. Een bijzonder en complex project dat we met zijn vieren zijn aangegaan. Voor onze woning wisten we vanaf het begin al dat de keuken een prominente plek in de woning zou gaan innemen.

De ontvangst in de showroom was prettig. We hadden een afspraak met René van Tilburg. Het was meteen duidelijk dat er voldoende tijd was uitgetrokken om ons op de hoogte te brengen van alle in’s en out’s uit keukenland. René gaf ons aan het einde van de rondleiding het beste advies tot dusver, waarschijnlijk door het vroege stadium in ons project waarbij we een bezoek brachten aan de showroom. Hij gaf de tip om eerst eens met een interieurarchitect te gaan praten en dan bij hem terug te komen. Op aanraden van René besloten we contact op te nemen met Perry Hanssen van Hanssen Interior Design. Zij hebben uiteindelijk onze keukenruimte ontworpen, die vervolgens tot in detail gerealiseerd is door Goergen.

Voor het ontwerp hebben we vooral gekeken naar een combinatie tussen stijl en functionaliteit. De keuken is een stijlvolle eyecatcher in onze woning, maar daarnaast ook functioneel en van alle gemakken voorzien. We wilden op onze lichte betonvloer een moderne zwarte keuken combineren met de warmte van eikenhout. Voor ons zitten de details in de nauwkeurig uitgekozen ovens, de prachtige Quooker en de mooie vlak ingebouwde Bora kookplaat.

Na eerdere verbouwingen hadden we beide een functioneel wensenlijstje in de keuken. Van basisonderdelen tót het haakje voor de handdoeken. Al onze wensen zijn in dit keukenontwerp verwerkt. Uiteraard kent elke keuken zijn eigen budget, maar door de eerdere ervaringen waren we ervan overtuigd om geen concessies te doen in functionaliteit. Daarom dit keer wél de Quooker!

Goergen Keukens heeft goed met ons meegedacht en meebewogen in onze onzekere planning. Ten tijde van onze aankoop waren er wereldwijd lange levertijden, met name voor de elektronica. Uiteindelijk is onze keuken met een kleine nalevering volledig volgens planning opgeleverd. De monteurs van Goergen zijn erg vriendelijk, communiceren prettig en hebben oog voor detail. Uiteindelijk zijn zij verantwoordelijk voor het bouwen van je droomkeuken. Voor ons is dat helemaal geslaagd.

Of wij Goergen Keukens zouden aanbevelen aan anderen? Jazeker! Sterker nog; we hebben al vele vrienden en bekenden naar Goergen in Stein doorverwezen. Onze keuken is wat dat betreft een keurig visitekaartje. Onze dank daarvoor!”

De keuken is een stijlvolle eyecatcher in de woning, maar daarnaast ook functioneel en van alle gemakken voorzien.