Voor ons gevoel hebben wij iets bereikt wat we zelf niet voor mogelijk hielden

Familie VerlouwGoergen Keukens

Onlangs heeft de familie Verlouw een nieuwe woning gekocht. Deze was al voorzien van een SieMatic keuken. Echter mistte de familie enorm veel aandacht voor details waardoor ze op zoek waren naar meer expertise. Via een bekende kwam de familie Verlouw bij Goergen Keukens in Son terecht.

‘’De ontvangst in de showroom hebben we erg goed ervaren. Ronald is echt de beste! Ook het adviesgesprek verliep naar wens. Voor ons gevoel hebben wij iets bereikt wat we zelf niet voor mogelijk hielden.

Bij SieMatic in Amsterdam hebben we de nodige inspiratie opgedaan voor de keuken. Deze hebben we toe laten voegen aan het ontwerp waardoor deze uiteindelijk ook erg in de smaak viel. Een RVS keukenblad was voor ons een echte must. We vonden dit niet alleen prachtig, maar dachten in eerste instantie dat dit de enige mogelijk was om een blad van 3,60 m uit één stuk te krijgen. Daarnaast wilden we ook graag een aantal vitrines, een wijnklimaatkast een lamp van Novy, een warmhoudlade en een Quooker.”

De familie Verlouw heeft gekozen voor een prachtige SieMatic SLX keuken in de kleur Larix Terra. De prachtige vitrines zijn een echte eyecatcher in de keuken! De keuken beschikt over kwalitatief uitstekende apparatuur van Quooker, Bora en Miele. De keuze is gevallen op een inductiekookplaat met afzuigsysteem, een koelkast, een wijnklimaatkast, een warmhoudlade en een Quooker kokendwaterkraan. Overige apparaten waren reeds in de keuken aanwezig. Een prachtige designlamp van Novy mocht daarbij niet ontbreken in deze keuken.

‘’Het traject na aankoop van de keuken is naar onze mening het enige punt waar nog ruimte voor ontwikkeling was. Op sommige momenten was iets meer communicatie fijn geweest. Verder zouden wij Goergen Keukens voor 1000% aanbevelen aan anderen!’’

We wilden graag meer expertise aangezien onze aangekochte keuken enorm veel aandacht miste voor details.