We werden goed ontvangen en kregen alle ruimte om eerst zelf een ronde te maken en de keukens te bekijken, waarna we vervolgens gezamenlijk met de verkoper door de showroom zijn gegaan. Met name de nieuw ingerichte SieMatic afdeling heeft ons positief verrast.

Familie van TilburgGoergen Keukens

We mochten een kijkje nemen in de keuken van familie van Tilburg. Via bekenden kwam de familie in contact met Goergen Keukens in Stein. Vanzelfsprekend bracht de familie een bezoek aan de showroom.

”In 2022 hebben we onze nieuwbouw woning gekocht en daar mocht een grote leefkeuken niet in ontbreken. We werden in de showroom goed ontvangen. We kregen alle ruimte om eerst zelf een ronde te maken en de keukens te bekijken, waarna we vervolgens gezamenlijk met de verkoper door de showroom zijn gegaan. Met name de nieuw ingerichte SieMatic afdeling heeft ons positief verrast.

Het adviesgesprek verliep professioneel. De verkoper was enthousiast en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Ook werd er goed met ons meegedacht. In eerste instantie kwamen wij voor een donkere keuken, maar na goed advies zijn we overgestapt op een volledig witte keuken. Dat hadden wij op voorhand nooit gedacht. Het ontwerp was perfect! Verrassend, goed afgestemd op onze wensen, gebruiksvriendelijk en passend in de ruimte.”

De familie van Tilburg wist voor het bezoek aan de showroom al dat ze een groot Corian kookeiland wilden hebben. Daarbij wilden ze graag een hoge kastenwand met een strakke en moderne uitstraling. De keuken beschikt over apparatuur van Bora, ATAG, Miele en Quooker. De keuze is gevallen op een inductiekookplaat met ingebouwde kookveldafzuiging, een multifunctionele oven, een combi-magnetron, een koelkast, een vriezer, een wijnklimaatkast, een vaatwasser en een kokendwaterkraan.

”We zijn gecharmeerd van het materiaal Corian nu dit de eigenschap heeft dat het naadloos verlijmd kan worden. Het lijkt alsof er 1 groot blok in de woning staat. Wij houden beiden van natafelen met een lekker glas wijn. Daarom mocht een wijnklimaatkast in onze nieuwe keuken niet ontbreken.

Het traject na aankoop van de keuken verliep ook erg professioneel. De keuken is op de afgesproken datum geleverd en geplaatst. De monteurs waren vriendelijk, werkten hard en waren vakkundig. Wij kunnen iedereen aanraden een keuken bij Goergen Keukens te kopen. Je kiest dan voor iets bijzonders, een blikvanger in je woning!”

We zijn gecharmeerd van het materiaal Corian nu dit de eigenschap heeft dat het naadloos verlijmd kan worden. Het lijkt alsof er 1 groot blok in de woning staat.