’Op communicatief vlak hadden wij de beste klik met Goergen Keukens. Daarnaast is er een ruime en diverse keuze betreft de mogelijkheden van de keuken.

Familie van Griensven-DirkxGoergen Keukens

Door de aankoop van de nieuwe woning was de familie van Griensven-Drikx op zoek naar een nieuwe keuken. Via de aanbevelingen van de bouwonderneming kwamen ze in aanraking met Goergen Keukens. ‘’We zijn bij verschillende keukenzaken gaan kijken, maar hadden uiteindelijk de beste klik met Goergen Keukens.’’

‘’We hadden een afspraak gemaakt met Ronald voor een oriënterend gesprek. Dit verliep erg prettig. Tijdens het gesprek hebben we onze wensen doorgegeven en is daar een mooi voorstel uit voort gekomen. Nadat we akkoord gaven over de opstelling zijn we verder gaan kijken naar de kleuren.

We zijn op een later moment nog een keer binnengelopen bij Goergen Keukens. We hadden deze keer geen afspraak gemaakt, maar alsnog werden we keurig geholpen. Ronald was deze keer niet aanwezig, maar een collega van hem heeft ons uitstekend begeleid. Uiteindelijk hebben we een andere keuze gemaakt betreft de keukenkleuren. Tot 8 weken voor de plaatsing van de keuken kun je dat nog doorgeven. Dit vonden wij erg prettig.

Bij deze montage werden we tijdig op de hoogte gesteld over een onderdeel dat niet op tijd aanwezig zou zijn. Dit hebben ze keurig opgelost door het tijdelijk te vervangen voor een ander. Uiteindelijk is alles netjes geplaatst. Voorafgaand aan de afspraak nam de monteur contact met je op om te laten weten dat hij er binnen een bepaalde tijd is.

Bij vrienden hebben we Goergen Keukens inmiddels al aanbevolen. Dit blijven we in de toekomst ook zeker doen!’’

Met adviseur Ronald hadden we een prettig gesprek. Na het doorgeven van onze wensen is er een mooi voorstel uitgekomen.

Grote keuken met eiland