We waren op zoek naar een keuken die we zelf helemaal naar onze wensen konden samenstellen. Eindelijk een keer ''onze keuken''.

Familie van AmelsvoordGoergen Keukens

We mochten een kijkje nemen in de keuken van de familie van Amelsvoord. Na de aankoop van een nieuwbouw appartement in Tilburg besloten zij een bezoek te brengen aan de showroom in Son. Eerder hadden ze de showroom al wel eens opgemerkt, maar destijds waren ze nog niet op zoek naar een nieuwe keuken.

”Als je voor het eerst de showroom binnenloopt, word je overdonderd van mooie keukens in alle stijlen, kleuren en materialen in een inspirerende ruimte. Eenmaal binnen werden wij netjes begroet door een gastheer of gastvrouw. Het staat iedereen vrij om eens rond te gaan kijken en dat kan altijd onder het genot van een kop koffie. Wat wij de eerste keer vooral prettig vonden was dat we niet direct een verkoper achter ons aan hadden lopen die ons direct een keuken probeerde te verkopen. We konden vrij en ongestoord alles tot ons nemen. Pas wanneer wij de behoefte hadden aan informatie of advies, werd er naar een beschikbare professional gezocht.

Tijdens het adviesgesprek maakten wij kennis met een professional. Deze nam ruim de tijd om ons mee te nemen in de zoektocht naar onze ideale keuken. Alles ging onder het genot van een lekkere kop koffie, waarbij eer goede vragen werden gesteld en er goed geluisterd werd naar alle wensen. Het advies dat uiteindelijk werd uitgebracht was vooral gebaseerd op ons drukke leven, onze wensen en onze eisen. Nog voor er over een mogelijk ontwerp gesproken was, werd er eerst gevraagd naar wat er voor apparatuur gewenst was. Aan de hand van die keuzes werd er pas voor ons een ontwerp gemaakt en begon de zoektocht naar de rest van de keuken. Het gemaakte ontwerp vonden we perfect. Dat kwam absoluut door het goede luisteren van de professional. Door in een eerder stadium goed op te letten en de juiste vragen te stellen, was het ontwerp een fluitje van een cent. Op enkele aanpassingen na, lag er al snel een definitief ontwerp op tafel in 2D en 3D.

We hadden al een opstelling op het oog, die ook in de showroom aanwezig was, maar stonden tegelijkertijd ook open voor alternatieven. Onze voorkeur ging uit naar een rustige keuken met een ietwat aanwezig en opvallen blad. In de keuken wilden wij apparatuur met een lange levensduur, met alle gemakken voorzien. Het eerste apparaat wat wij benoemden, was uiteraard een Quooker. Daarnaast wilden we graag een grote kastenwand in combinatie met een losstaand keukeneiland. Uiteindelijk hebben we voor een donkere opstelling gekozen in combinatie met een licht keukenblad en een lichte achterwand. Iets wat er in onze keuken niet mocht ontbreken was gemak. Gemak in gebruik, gemak in onderhoud en gemak in bediening.

We hebben uiteindelijk lang moeten wachten op onze droomkeuken, maar dat was achteraf maar goed ook. In de twee jaar tijd van wachten zijn er namelijk toch diverse kleine aanpassingen door ons doorgevoerd. Het fijne was dat, ondanks we vaak terug naar de showroom zijn gegaan, de professional altijd ruim de tijd nam voor ons. De montage was een tweede ervaring aan zich. De installateurs van de keuken zijn in totaal drie dagen bezig geweest om de keuken op een secure manier te installeren. De hele kamer stond vol met keukenkastjes en apparatuur. De monteurs namen goed de tijd om alles uit te meten, alles waterpas te plaatsen en alles keurig op te ruimen. Na de oplevering kregen we nog uitleg van bepaalde zaken zodat het koken kon beginnen.

Wij zouden Goergen Keukens Absoluut aanbevelen aan anderen! In ieders geval om er eens te gaan kijken en te informeren. Onze ervaring van een informatief gesprek tot de uiteindelijke oplevering was in één woord subliem te noemen.”

Het ontwerp was perfect en dat kwam absoluut door het goede luisteren van de professional.