Nadat er wat nieuwe ideeën ontstonden zijn er een aantal mooie alternatieven en oplossingen gekomen voor een optimaal ontwerp.

Familie TersteegGoergen Keukens

De familie Tersteeg besloot een bezoek te brengen aan de showroom in Son. Door de aankoop van hun nieuwe huis waren zij op zoek naar een nieuwe keuken.

‘’De ontvangst in de showroom was prima. We zijn goed geholpen door de verkoopadviseur. Hij luisterde goed naar onze wensen en het eerste ontwerp voldeed daar dan ook goed aan. Nadat er wat nieuwe ideeën ontstonden zijn er een aantal mooie alternatieven en oplossingen gekomen voor een optimaal ontwerp.

In eerste instantie dachten wij aan een grijskleurige keuken. Toch waren wij ook erg gecharmeerd van een hoogglans witte keuken in de showroom. Dit heeft ons doen besluiten om voor een witte keuken te kiezen met een compacte combi stoomoven en een grote koelkast. Daarnaast wilden wij graag voldoende ruimte in onze nieuwe keuken.’’

De keuken is uitgevoerd in de kleur hoogglans wit en heeft een composieten werkblad. In deze keuken zit een inductiekookplaat met werkveldafzuiging van Bora en een combi stoomoven en een koelkast van ATAG.

‘’ Wij zijn erg tevreden over het proces. Alles werd op tijd en volgens planning geleverd. Vervolgens gebeurde de installatie en montage ook perfect.

Wij gaan Goergen Keukens zeker aanbevelen aan anderen!’’

In eerste instantie dachten wij aan een grijskleurige keuken. Toch waren wij ook erg gecharmeerd van een hoogglans witte keuken in de showroom. Dit heeft ons doen besluiten om voor een witte keuken te kiezen.