We werden uitstekend ontvangen. We kregen alle ruimte om eerst zelf een ronde te maken en de keukens te bewonderen.

Familie SoetersGoergen Keukens

We zijn erg trots dat we deze prachtige keuken mochten plaatsen bij meneer en mevrouw Soeters. In bijna twaalf maanden hebben zij de oorspronkelijke woning omgebouwd tot een moderne villa en het resultaat mag er zijn.

De familie Soeters was op zoek naar een SieMatic keuken met een strak, modern en tijdloos design. Een keuken met een luxe uitstraling én hufterproof.

‘’Familieleden gingen ons voor en waren erg te spreken over Goergen Keukens. De showroom ligt een beetje achteraf, maar eenmaal binnen waan je jezelf in een keukenparadijs. We werden uitstekend ontvangen. We kregen alle ruimte om eerst zelf een ronde te maken en de keukens te bewonderen. Daarna was er veel aandacht en tijd om tot het perfecte ontwerp te komen. De verkoper verstaat zijn vak uitstekend. Uitermate professioneel en samen met hem zijn we tot het beste ontwerp gekomen. We hebben het gehele traject als prettig ervaren. Een goede communicatie, een duidelijk ontwerp en voldoende ruimte en mogelijkheden om nog wensen toe te voegen.‘’

De showroom was een waar keukenparadijs. De adviseur was uitermate professioneel en gaf ons de aandacht die we nodig hadden.

” Dankzij de kookveldafzuiging hebben we tijdens het koken een maximaal uit- en overzicht vanuit de keuken.”

tekst

De familie Soeters heeft gekozen voor een witte keuken met een granieten werkblad. Ook kozen zij voor een Bora inductiekookplaat met kookveldafzuiging en apparatuur van het merk Siemens.

‘’Het keukenblad is een feest. Geen enkele kras, streep of deuk. Precies zoals we hadden gevraagd: hufterproof. Ook de Bora inductiekookplaat kookt heerlijk en dankzij de kookveldafzuiging hebben we tijdens het koken een maximaal uit- en overzicht vanuit de keuken. De stoomoven staat elke dag aan.’’