In de nieuwe indeling moest de keuken een centralere rol spelen. Een leuke plek om met vrienden en familie te eten of te borrelen.

Familie Snijder - MoorthaemerGoergen Keukens

Na 15 jaar in hun huis te hebben gewoond, besloten de heren Snijder – Moorthaemer de gehele indeling om te gooien. Tijdens een eerder bezoek aan de showroom in Son waren ze erg onder de indruk van alle mooie keukens in de etalage. Bij het uitzoeken van de nieuwe keuken was de showroom dan ook een van de eerste die ze bezochten.

‘’ We werden in de showroom vriendelijk ontvangen, heel erg gericht op onze wensen en met een lekker kopje koffie. We zijn goed geholpen door Ronald. We hadden een tekening van een interieur architect en hij heeft perfect geholpen om deze SieMatic keuken te realiseren. In de nieuwe indeling moest de keuken een centralere rol spelen. Een leuke plek om met vrienden of familie te eten of te borrelen. Ronald kwam met handige tips om de keuken verder te perfectioneren.

Het gemaakte ontwerp sloot erg goed aan bij ons ontwerp en ook bijzondere elementen zoals een theedoek nisje werd perfect meegenomen. We wilden graag een groot kookeiland met een marmeren blad, zowel aan de bovenkant als aan de zijkanten. Daarnaast wilden we zo min mogelijk drukte op het kookeiland. Ronald kwam daarom met een goed idee om de stopcontacten te verplaatsen naar de zijkant van de opstelling. Voor de kastenwand wilden we graag antracieten fronten met hout. Na even zoeken vonden we hierin een goede combinatie die we ook in het kookeiland hebben laten terugkomen.”

Ze hebben gekozen voor een prachtige SieMatic keuken in de kleur Grafiet (zijdemat) in combinatie met Oak Cottage. De keuken beschikt over apparatuur van Bora, ATAG en Quooker: een inductiekookplaat met ingebouwde kookveldafzuiging, een warmhoudlade, een oven met geïntegreerde magnetron, een vaatwasser XL, een koelkast en een kokendwaterkraan.

‘’Omdat we nog flink moesten verbouwen, was de tijd tussen de aanschaf en de levering best lang, maar dat was geen probleem voor Goergen. Toen we eenmaal hadden gevraagd om te leveren was alles netjes en compleet geplaatst. Omdat we op de tweede verdieping wonen was er voor de montage een flinke hoogwerker nodig, ook dat was geen probleem en is perfect geregeld. De montage werd netjes en rustig gedaan, zodat alles netjes en tijdig op zijn plaats stond. De monteur lette op kleine ongeregeldheden en loste deze op.

Wij zouden Goergen Keukens absoluut aanbevelen. We hebben het zelfs al enkele keren gedaan.’’

Het gemaakte ontwerp sloot erg goed aan bij onze wensen en ook bijzondere elementen zoals een theedoek nisje werd perfect meegenomen.