Onze verbouwingsplannen waren pas in een zeer vroeg stadium en we hadden nog geen exacte maten, maar we werden meteen serieus genomen.

Familie Rutten Goergen Keukens

Meneer en mevrouw Rutten wonen met hun vier kinderen al bijna elf jaar in Stein. Naarmate de kinderen groter werden, veranderden ook de functies van de ruimtes binnen het huis.

’We hebben de service met een grote S ervaren. Tijdens de verbouwing kwam de adviseur zelf vaak even langs om de voortgang te bekijken of met de aannemer te schakelen over de maten, opleverdata en andere zaken.

Een speelkamer was niet langer noodzakelijk en de keuken werd steeds vaker een verzamelplek van de kinderen en hun vrienden en vriendinnen. Dit resulteerde in het idee van een verbouwing. De bijkeuken is bij de keuken gevoegd en de speelkamer is omgebouwd tot een bijkeuken.

”Samen met de kinderen hebben wij voorafgaand aan onze zoektocht onze wensen besproken. We wilden graag een gezellige plek creëren.”

De Quooker is ideaal. Een snel kopje thee, maar ook het koken van pasta of rijst gaat nu gewoon dubbel zo snel omdat je meteen een pan kokend water hebt.

Om inspiratie op te doen hebben meneer en mevrouw Rutten verschillende keukenzaken bezocht, waaronder ook Goergen Keukens. ‘’Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen. Een prachtige showroom met allerlei soorten, maten en stijlen keukens. Met een heerlijk kopje koffie hebben wij onze wensen op tafel gelegd en er werd meteen met ons meegedacht. Onze verbouwingsplannen waren pas in een zeer vroeg stadium en we hadden nog geen exacte maten, maar we werden meteen serieus genomen. Na een afspraak bij ons thuis konden we op zeer korte termijn de eerste schetsen bewonderen.

Wij hebben het gehele traject als prettig ervaren. Wanneer er wijzigingen waren werd daar direct op ingespeeld en ook tijdens de verbouwing kwam Marc zelf vaak even langs om de voortgang te bekijken of met de aannemer te schakelen over de maten, opleverdata en andere zaken. Toen bleek dat de keuken een week eerder geplaatst kon worden werd er meteen geschakeld en werd het aangepast in de planning. De keuken is door keurige vakmensen geleverd en geplaatst.

We hebben de service met een grote S ervaren. Toen leek dat de door ons bestelde wijnklimaatkast niet op tijd geleverd kon worden, heeft Goergen (zonder dat we dit wisten) meteen actie ondernomen zodat wij niet met een leeg ‘’gat’’ bleven zitten. Een alternatieve wijnklimaatkast werd geleverd die we gewoon mochten gebruiken. Wanneer onze eigen kast weer leverbaar zou zijn, zou deze omgeruild worden. We vonden de alternatieve wijnklimaatkast zo mooi, dat we deze toch wilden houden. Dat was geen probleem.”

» tekst gaat verder onder foto’s. 

‘’We genieten nog iedere dag van onze heerlijke keuken en ieders wens hebben wij samen met Goergen Keukens kunnen realiseren. Alles wat we uitgezocht hebben wordt ook gebruikt en geeft ons wat beloofd is.’’

De familie Rutten heeft gekozen voor een keuken met kookeiland en bargedeelte waar de kinderen aan kunnen ontbijten of waar zij huiswerk kunnen maken. Ook de TV kast is door Goergen Keukens geleverd. Het hout(look) front welke is gebruikt in de keuken, komt terug in dit TV meubel. De keuken wordt zo één met de rest van de ruimte. Precies waar de familie Rutten naar op zoek was: een gezellige leefruimte, een verzamelplek voor jong en oud.

‘’We genieten nog iedere dag van onze heerlijke keuken en ieders wens hebben wij samen met Goergen Keukens kunnen realiseren. Alles wat we uitgezocht hebben wordt ook gebruikt en geeft ons wat beloofd is. We waren in het begin een beetje sceptisch over inductie koken (altijd gas gewend) en de afzuiging die niet meer boven de kookplaat zou hangen, maar het is echt geweldig. We kunnen het iedereen aanbevelen. Datzelfde geldt voor de Quooker. Een snel kopje thee, maar ook het koken van pasta of rijst gaat nu gewoon dubbel zo snel omdat je meteen een pan kokend water hebt.’’