Er werd met ons meegedacht en we kregen een goed en kundig advies. De ruimte is zo efficiënt mogelijk benut.

Familie RamakersGoergen Keukens

Alles is van A tot Z vlekkeloos verlopen. Het keukenontwerp is perfect. Zeer efficiënt en voldoende opbergruimte.

Recensie Goergen Keukens

Via internet zijn we bij Goergen Keukens in Son terecht gekomen. Met onze plannen om zelf een nieuwe woning te laten bouwen, moesten we natuurlijk ook op zoek naar een nieuwe keuken.

In de showroom zijn we vriendelijk ontvangen. Eerst brachten we een bezoek aan de showroom in Stein, hierna Ekkersrijt omdat we daar een specifieke opstelling op het oog hadden. We waren op zoek naar een sfeervolle leefkeuken met kookeiland. Voldoende opbergruimte, een goede kookplaat én een goede oven mochten niet ontbreken.

Er werd met ons meegedacht en we kregen een goed en kundig advies. In eerste instantie waren we op zoek naar een keuken met eiland. Later is dit, op aanraden van de adviseur, een schiereiland geworden zodat we voldoende loopruimte over hielden.

De ruimte is zo efficiënt mogelijk benut en de nis in de hoge kastenwand geeft nog wat extra sfeer aan de keuken. De perfecte plek voor het koffiezet automaat. Ondanks de open nissen hebben we meer dan voldoende opbergruimte. Serveerplanken, kookboeken, kruiden en verschillende soorten olijfolie hebben hun plekje gevonden in de kruidenbak aan het einde van het schiereiland.

Alles is van A tot Z vlekkeloos verlopen. De planning was goed. Zowel de levering als de montage gebeurde op de afgesproken data. De monteur was erg secuur en werkte netjes.