Ronald heeft ons veel mogelijkheden getoond en dacht heel erg mee in wat mooi maar ook praktisch zou zijn binnen ons gezin met drie kinderen.

Familie MeijersGoergen Keukens

Zodra de familie Meijers in het bezit waren van hun nieuwe woning, werden de verbouwplannen gemaakt. Ook een nieuwe keuken kon niet ontbreken om het huis een echt ”thuis” te maken.

”Per toeval kwamen we uit bij Goergen Keukens. De ontvangst door de dames van de receptie was heel warm en natuurlijk. We waren meteen gecharmeerd van de mooie zaak. We hebben er daarom ook voor gekozen om een afspraak te maken, zo kwamen we in contact met Ronald. Hij heeft ons geweldig begeleid in het gehele proces in de aankoop van onze keuken. Zowel over de dames als bij Ronald kregen we dan ook meteen een goed gevoel.

Buiten het feit dat Ronald een goede verkoper en adviseur is, is hij ook een heel fijn mens. Hij luisterde naar ons en onze wensen en verwerkte dat in de ontwerpen om uiteindelijk tot het eindresultaat te komen. Tijdens het gehele proces wist hij ons heel veel te vertellen over de producten qua keuken, maar ook zeker over alle apparatuur. Wij vonden het erg prettig dat hij niet gepushed heeft en ons nooit naar een budget heeft gevraagd. Hij heeft ons veel mogelijkheden getoond en dacht heel erg mee in wat mooi, maar ook praktisch zou zijn binnen ons gezin met drie kinderen. Qua kleur en materiaal stonden we er vrij open in. We wisten wel dat we een moderne en tijdloze keuken wilden, dit is naar ons inziens helemaal gelukt!”

Ze hebben gekozen voor een keuken in de kleur sherwood donkerbruin in combinatie met stratusgrijs pearl ultramat. Daarnaast bevat deze keuken een composieten keukenblad. Een mooie koffiecorner mocht in deze moderne keuken niet ontbreken. Daarnaast was een grote wens twee Quookers. Dit ervaren ze nog iedere dag als erg prettig.

”Er waren na aankoop van de keuken een aantal zaken niet helemaal volgens plan verlopen, maar alles is keurig netjes verholpen en opgelost. Ook de montage is goed verlopen. Wij hebben Goergen Keukens, en met name Ronald, inmiddels al aanbevolen bij familie en vrienden en zullen dit zeker blijven doen!”

Hij luisterde naar ons en onze wensen en verwerkte dat in de ontwerpen om uiteindelijk tot het eindresultaat te komen.