Het adviesgesprek was een eerste van een hele rij. Er werd heel goed geluisterd en alle mogelijkheden kwamen voorbij.

Familie LuttikhuizenGoergen Keukens

Vanwege de verhuizing naar een nieuw appartement ging de Familie Luttikhuizen naar Ekkersrijt om naar keukens te kijken. Ook namen ze een kijkje bij Goergen Keukens.

‘De ontvangst in de showroom was prima. We hebben eerst zelf rondgekeken en hebben daarna een afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. Het adviesgesprek was een eerste van een hele rij. Er werd goed geluisterd en alle mogelijkheden kwamen voorbij. Er zijn meerdere ontwerpen gemaakt met veel iteraties daarop, met name met betrekking tot de materiaalkeuze. Het uiteindelijke resultaat is fantastisch!

We wilden graag een keukeneiland in een ruimte waar de woonkamer en het zitgedeelte zich bevinden. De belangrijkste wens was dat de keuken niet overheersend moest zijn in de woonkamer. We wilden de uitstraling van een meubel en niet slechts een rij witte kasten met laden. Dat is gelukt. Alles wat we in de keuken wilden hebben heeft een mooie plek gekregen.”

De familie Luttikhuizen heeft gekozen voor een keuken in de kleur laguna eiken in combinatie met statusgrijs pearl. Er is daarnaast gekozen voor een composieten werkblad. De keuken is voorzien van een Quooker kokendwaterkraan, een multifunctionele oven met magnetronfunctie, een vaatwasser en een koel/vriescombinatie van Siemens en een Bora inductiekookplaat.

”Het traject na aankoop van onze keuken is prima verlopen, geen bijzonderheden. Daarnaast verliep ook de montage vlot. We zouden Goergen Keukens daarom zeker aanbevelen aan anderen.”

Het uiteindelijke resultaat is fantastisch! Alles wat we in de keuken wilden hebben heeft een plek gekregen.