Op aanraden van vrienden bezochten we de showroom van Goergen Keukens waar we zeer gastvrij werden ontvangen.

Familie Liebrechts-OpheijGoergen Keukens

De familie Liebrechts-Opheij was op zoek naar een nieuwe keuken. Via vrienden kwamen zij in aanraking met Goergen Keukens. Ze besloten een bezoekje aan onze showroom in Son te brengen.

‘’Een nieuwe keuken stond al langer op onze verlanglijst, maar we hadden nog niet de keuken gevonden die we graag zouden willen. Op aanraden van vrienden bezochten wij de showroom in Son. Hier werden we zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. Daarnaast waren ze ook erg geïnteresseerd waardoor het gesprek prettig verliep. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werden passende adviezen gegeven. Hier kwam dan ook een goed ontwerp uit voort.

We wilden graag een groot werkblad met een fijne werkhoogte. Daarbij wilden we ook graag een geïntegreerd zitgedeelte waar we samen kunnen ontbijten. Een wijnklimaatkast, een combi-stoomoven, een multifunctionele oven met magnetronfunctie, een warmhoudlade en een slowcooker mochten daarbij niet ontbreken. Daarnaast is onze keuken ook voorzien van een inductiekookplaat, een koelkast, een vriezer en een vaatwasser.

Ook over het traject na aankoop van onze keuken zijn we zeer tevreden. Er was sprake van goede communicatie, zelfs met onze aannemer, elektricien en stukadoor. We werden goed op de hoogte gehouden van elke stap. Onze monteur was zeer precies. Wat een vakman was dat!

Wij zouden Goergen Keukens zeker aanbevelen aan anderen, met veel plezier zelfs!’’

Er werd goed geluisterd naar onze wensen waarbij er passende adviezen werden gegeven. Een goed ontwerp was het resultaat.

Grote keukens