Tijdens ons winkelbezoek bij Meubelplein Ekkersrijt in Son besloten we een bezoek te brengen aan Goergen Keukens. Een zeer mooie showroom met luxe opzet en mooie keukens.

Familie JanssenGoergen Keukens

In verband met de privacy van onze klant spreken wij op deze pagina van een fictieve naam: familie Janssen. Tijdens het winkelbezoek bij Meubelplein Ekkersrijt in Son besloot de familie Janssen een bezoek te brengen aan Goergen Keukens. Een zeer mooie showroom met luxe opzet en mooie keukens en materialen. Door de aankoop van een nieuw huis was de familie ook op zoek naar een nieuwe keuken.

‘’De ontvangst in de showroom was erg goed. Het adviesgesprek verliep professioneel en vakkundig. Er werd door Ronald goed geluisterd naar al onze behoeften. Het gemaakte ontwerp en het 3D voorbeeld gaven een goede impressie en sloten aan bij al onze wensen. We wilden een chique en luxe keuken voorzien van Miele apparatuur.”

De familie heeft gekozen voor een keuken in de kleur okobo zwart grjs met granieten blad. Later wilden ze ook nog graag een barretje in dezelfde stijl. Dit was niet standaard, dus hebben we deze voor hen ontworpen. De keuken beschikt over een afzuigkap van Novy, een koelkast/vriezer van AEG en een inductiekookplaat, een multifunctionele oven met magnetronfunctie, een koffie apparaat en een vaatwasser van Miele.

”De montage was zeer professioneel en vakkundig, ze namen de tijd om voor perfectie te gaan. Wij zouden Goergen Keukens zeker aanbevelen aan anderen. Als je voor kwaliteit en professionaliteit wilt gaan met keuze uit diverse luxe keukens ben je hier aan het juiste adres!

Als we een punt mochten geven voor Goergen is dat een welverdiende 9!’’

We wilden graag een luxe en chique keuken in een donkere houtstijl en granieten blad. Later wilden we ook nog graag een barretje in dezelfde stijl.