De ontvangst in de showroom was warm. Er werd aangeraden om een afspraak te maken, zodat ze alle tijd voor ons konden nemen, maar natuurlijk was er ook alle ruimte om de showroom te bezichtigen.

Familie HendrikxGoergen Keukens
nieuwe keuken kosten

‘’Door de renovatie van onze woning kon een nieuwe keuken niet achterblijven. Per toeval kwamen we bij Goergen Keukens terecht. De keukens in de etalage spraken ons aan waardoor we binnen een kijkje zijn gaan nemen.’’

‘’De ontvangst in de showroom was warm. Er werd aangeraden om een afspraak te maken, zodat ze alle tijd voor ons konden nemen, maar natuurlijk was er ook alle ruimte om de showroom te bezichtigen. Zo konden we eerst inspiratie opdoen, wat wij erg prettig vonden. Wij zagen de ontvangst dan ook totaal niet opdringerig, maar kregen wij juist een erg welkom gevoel.

Het adviesgesprek verliep open en eerlijk. De adviseur Yves gaf ons eerlijk advies over zowel de keuzes als de kosten. Er was een goede balans tussen het verkennen van onze wensen en het toevoegen van ervaring, kennis en de mogelijkheden in onze keukenruimte.

We waren direct blij met het ontwerp. We wilden een combinatie van een strakke/luxe uitstraling zonder overdaad. Hierbij moest het voor ons ook praktisch zijn om samen in de keuken te werken, maar natuurlijk ook als centrale plek in huis. De keuken mocht van ons de eyecatcher van het huis worden. Met behulp van Yves zijn we tot het perfecte resultaat gekomen.

Het was een duidelijk traject waarbij de lijnen kort waren. Er waren duidelijke afspraken over de levering en de montage. De monteur heeft met veel zorg en beleid onze keuken gemonteerd. Hij heeft zelfs ter plekke een aantal aanpassingen gedaan die nodig waren. Dit gebeurde zonder afbreuk te doen aan het resultaat. We hebben Goergen Keukens inmiddels al meerdere keren aangeraden aan anderen en zullen dit ook blijven doen.’’

Er was een goede balans tussen het verkennen van onze wensen en het toevoegen van ervaring, kennis en de mogelijkheden in onze keukenruimte.