Constant liepen we van de tekentafel naar voorbeelden in de showroom. Ideaal dat we overal even konden kijken en op deze manier al konden voelen van hoe het ongeveer zou worden.

Familie FasenGoergen Keukens

We mochten een kijkje nemen in de keuken van familie Fasen. Door de aankoop van een nieuw huis startte de zoektocht naar een nieuwe keuken.

”Sinds 1 maart hebben we de sleutel van ons huis in Nuenen. We hebben een flinke verbouwing gedaan, waarbij we de garage bij de woonruimte hebben betrokken. De nieuwe keuken staat nu in deze ruimte, waar we heel de dag leven.

We vonden het erg leuk om in Stein binnen te lopen met mijn vader. Mijn vader is werkzaam binnen het bedrijf, dus het was erg leuk om alles eens te mogen zien en om zijn collega’s te ontmoeten. Marc maakte meteen tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen. Hij printte de plattegrond van ons huis na de verbouwing uit en begon met tekenen. Hij zei nog: ‘Waarschijnlijk heb je zelf zoiets bedacht.’. Hij had een grote kastenwand en een eiland getekend in de plattegrond. Dat was inderdaad precies wat we dachten te willen. Vervolgens ging hij aan de slag met het tekenen van meerdere mogelijkheden. Dat opende echt onze ogen. Hij gaf bij het ontwerp met het L-vormige eiland aan dat onze ruimte hier echt voor gemaakt zou zijn. Wij waren zo blij met het idee, het voelde meteen goed.

Constant liepen we van de tekentafel naar voorbeelden in de showroom. Ideaal dat we overal even konden kijken en op deze manier al konden voelen van hoe het ongeveer zou worden. In de showroom was ook een keuken aanwezig met een L-vormig eiland, met een iets minder diep blad. Marc had erg goede ideëen, ook voor de rest van ons huis en de verbouwing. Het uiteindelijke ontwerp vonden we echt geweldig! Iets wat we zelf nooit hadden bedacht, maar we zijn zo blij dat we dit hebben aangedurfd. Want kijk maar eens hoe gaaf!

We wilden graag een eiland zodat we een echte leefkeuken zouden krijgen, waar we onze dochter bij het koken kunnen betrekken. Daarnaast wilden we ook graag kwalitatief goede kastjes, kastdeurtjes en lades, zodat het echt luxe aanvoelt. Kleuren kiezen vonden we nog erg lastig. We wilden graag iets neutraals, zodat we de ’tijdelijke’ dingen in huis veel kleur konden geven. We houden wel van iets wat nét dat beetje anders is en wat niemand anders heeft. Met daarbij de kernwoorden: grijs, ton-sur-ton en luxe.

Na de aankoop van de keuken werden we via de mail goed op de hoogte gehouden en elke update werd doorgestuurd. Alles verliep vlekkeloos. De montage is daarnaast ook super verlopen. John en mijn vader kennen elkaar al jaren. Het voelde heel goed om hem in huis te hebben en om hem aan de slag te zien. Wij hadden alle vertrouwen!”

Het uiteindelijke ontwerp vonden we echt geweldig! Iets wat we zelf nooit hadden bedacht, maar we zijn zo blij dat we dit hebben aangedurfd. Want kijk maar eens hoe gaaf!