De ontvangst in de showroom was prettig. De adviseurs waren vriendelijk en gaven ons de ruimte om op eigen gelegenheid door de showroom te lopen en ons te oriënteren.

Familie EdieGoergen Keukens

Door de verbouwing van de benedenverdieping was de familie Edie op zoek naar een nieuwe keuken. In de omgeving van hun woonplaats gingen zij op zoek naar luxe keukenzaken. ‘’We hebben ons op verschillende plekken georiënteerd, maar we hadden het beste gevoel bij Goergen Keukens.’’

‘’De ontvangst in de showroom was prettig. De adviseurs waren vriendelijk en gaven ons de ruimte om op eigen gelegenheid door de showroom te lopen en ons te oriënteren. Door de diverse stijlen en prijsklassen kregen we een goede indruk van alle mogelijkheden.

Het adviesgesprek met Yves verliep erg positief. Hij dacht enorm met ons mee en heeft ons geholpen met de indeling van onze keukenruimte. Onze toenmalige keuken was sterk verouderd. We wilden dan ook graag een grote leefkeuken met alle gemakken van nu. Uiteindelijk hebben we op basis van de ideeën van Yves gekozen om de keuken op een bepaalde manier te positioneren. Daarnaast wilden we graag uitzicht op onze tuin en de mogelijkheid om aan een kookeiland te zitten.

We waren enorm te spreken over het voorgelegde ontwerp. Nadat er meer constructieve mogelijkheden ontstonden, had Yves het ontwerp binnen no time aangepast met de nieuwe ideeën. Ook probeerde hij het ontwerp zo veelzijdig mogelijk te visualiseren door verschillende opties te laten zien, zoals de dikte van het blad, greeploze deuren- en lades, het gebruik van nissen en/of een kastenwand.

Een houtlook keuken in combinatie met een marmerlook keukenblad, een zitgedeelte, maximale ruimtebenutting en een luxe afwerking. Alles wat we in gedachten hadden kon waargemaakt worden. Qua apparatuur wilden we twee ovens, een vaatwasser, een warmtelade, een Quooker, een Bora kookplaat en een koelkast. Vooral de zitplaatsen mochten niet ontbreken,. Het beeld van gezellig borrelen met gasten aan het eiland terwijl we eten voorbereiden. Dat was onze droom.

Ook het traject na de aankoop verliep geheel naar wens. Tijdens de verbouwing bleken er aanpassingen nodig te zijn. Dit heeft Yves moeiteloos verwerkt zonder dat dit ten koste ging van de kwaliteit. Wij zouden Goergen Keukens zeker aanraden aan anderen. Het ontwerp, de afwerking en het daadwerkelijke ontwerp van de keuken bevestigd elke dag onze superkeuze voor deze prachtige keuken.

Een houtlook keuken in combinatie met een marmerlook keukenblad, een zitgedeelte, maximale ruimtebenutting en een luxe afwerking. Alles wat we in gedachten hadden kon waargemaakt worden