We vonden de showroom geweldig en het personeel was niet alleen zeer behulpzaam, maar gaf ook de juiste informatie. Dit heeft ons doen besluiten om een adviesgesprek in te plannen.

Familie Duhbaci-PekelGoergen Keukens

De familie Duhbaci-Pekel ging een aantal jaren geleden op zoek naar nieuwe meubels. Tijdens deze zoektocht kwamen ze Goergen Keukens in Son tegen waardoor ze besloten een kijkje te nemen. Nu, een aantal jaren later, besloten zij door de aankoop van een nieuw appartement wederom bij Goergen Keukens binnen te lopen

‘’De ontvangst in de showroom was zeer prettig. We vonden de showroom geweldig en het personeel was niet alleen zeer behulpzaam, maar gaf ook de juiste informatie. Dit heeft ons doen besluiten om een adviesgesprek in te plannen. Gebaseerd op onze wensen heeft Ronald tijdens het adviesgesprek elk klein detail besproken. Hij heeft ons goede adviezen gegeven over alle mogelijkheden en over de voor- en nadelen van bepaalde onderwerpen. Hij hielp ons uitstekend bij het maken van alle beslissingen.

Het gemaakte ontwerp vonden we niet alleen prachtig, maar ook erg functioneel. We wilden graag een wat uniekere stijl voor onze keuken. Elegante materialen van goede kwaliteit, maar tegelijkertijd ook een aantal speelse elementen. Wij vinden koken erg leuk en doen dit dan ook regelmatig. De kruidentuin vonden we dan ook erg leuk als onderdeel van de keuken. Op deze manier kunnen we het kookeiland op meerdere manieren gebruiken, wat ook een van onze wensen was. De materialen die we hebben gekozen zijn erg goed schoon te houden en ook de indeling van de keuken is erg prettig. We hebben meer dan genoeg opbergruimte.”

Ze hebben gekozen voor een keuken uit de SieMatic Urban collectie in de kleuren steengrijs zijdemat en corpuswit. De keuken beschikt over een ruim kookeiland en beschikt over een kermieken werkblad. Kwalitatief goede apparatuur van Bora, Miele en Quooker mochten in deze prachtige keuken niet ontbreken. Zo hebben zij onder andere gekozen voor een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een multifunctionele oven en een kokendwaterkraan.

‘’Wanneer we vragen hadden werden deze goed beantwoord. Ik heb meerdere mensen gesproken maar ze waren allemaal erg behulpzaam. Er waren een paar kleine probleempjes, maar deze zijn uitstekend opgelost. Ook wanneer ik nu met vragen zit kan ik bij hen terecht en krijg ik snel antwoord. Wij zouden Goergen Keukens zeker aanbevelen aan anderen!’’

We wilden graag een wat uniekere stijl voor onze keuken. Elegante materialen van goede kwaliteit, maar tegelijkertijd ook een aantal speelse elementen.