We werden zeer aangenaam ontvangen. Het gesprek verliep rustig en de adviseur bood ons een goed luisterend oor.

Familie CremersGoergen Keukens

Familie Cremers was door de aankoop van hun nieuwe appartement op zoek naar een nieuwe keuken. Op aanraden van het bouwbedrijf brachten ze een bezoek aan Goergen Keukens in Son.

‘’Vanwege de aankoop van ons appartement waren wij op zoek naar een nieuwe keuken. Uit praktische overwegingen besloten we om op aanraden van het bouwbedrijf naar Goergen Keukens in Son te gaan. Hier werden we zeer aangenaam ontvangen. Het gesprek verliep rustig en de adviseur bood ons een goed luisterend oor.’’

De familie Cremers heeft gekozen voor een prachtige hoogglans witte keuken. Deze keuken is voorzien van een inductiekookplaat van Bora met ingebouwde kookveldafzuiging. Verder bevat deze keuken een vriezer, een compacte multifunctionele oven met magnetronfunctie, een compacte multifunctionele oven met stoomfunctie en een vaatwasser. Ook heeft deze keuken een koelkast van ATAG en een Quooker kokendwaterkraan.

‘’Wij kijken erg tevreden terug naar het proces. Het advies met de ontwerpen en materialen in combinatie met de praktische inzichten van de adviseur zorgt ervoor dat wij erg tevreden zijn. Daarnaast waren ook de montage en de nazorg prima.

Wij zullen anderen zeker naar Goergen Keukens verwijzen.”

’Wij kijken erg tevreden terug naar het proces. Het advies met de ontwerpen en materialen in combinatie met de praktische inzichten van de adviseur zorgt ervoor dat wij erg tevreden zijn.