De ontvangst vonden we heel fijn! Super vriendelijk en ook professioneel.

Familie CostongsGoergen Keukens

We mochten een kijkje nemen in de keuken van familie Costongs. Zij waren al bekend met Goergen Keukens doordat twee medewerkers hele goede vrienden van de familie zijn.

‘’We hadden een nieuw huis gekocht waarbij we alles gingen verbouwen. Een nieuwe keuken kon daarom niet ontbreken! De ontvangst in de showroom was heel fijn! Super vriendelijk en ook professioneel. We kennen elkaar al heel lang en daarom voelde het al meteen vertrouwd. Het adviesgesprek verliep ook super fijn. Het was een heel open en eerlijk gesprek. We kregen goede adviezen en tips en ook alle vragen die we hadden werden goed beantwoord. We konden alles ter plekke bekijken, dat vonden we erg fijn. Zo krijg je meteen een beeld van alles. Het gemaakte ontwerp vonden we meteen erg mooi en overzichtelijk.’’

De familie Costongs heeft gekozen voor een keuken in de kleur Nero Chalet in combinatie met een granieten blad. Een bora inductiekookplaat met afzuiging, een ATAG wijnklimaatkast, een Siemens vriezer en een multifunctionele oven met magnetron, een multifunctionele oven met stoom, een vaatwasser en een koelkast van AEG mochten in deze keuken niet ontbreken.

”We wilden graag een zwarte keuken met een natuurstenen blad, een kookeiland en een bar. Een andere wens was een wijnklimaatkast. Een koffiecorner vonden we ook leuk, samen met een grote ijskast, vriezer en oven/magnetron. Genoeg kastruimte vonden we ook erg belangrijk. We hadden echter geen idee van hoe het zou worden, zo zijn we samen met de adviseur op deze keuken uitgekomen.

Het traject na aankoop van de keuken hebben we ook heel goed ervaren. We werden goed op de hoogte gehouden via de mail en als er vragen waren werden we direct telefonisch geholpen. Alles was heel duidelijk. De montage was ook heel goed. Het waren hele aardige mannen die hard werkte. Ze gingen die dag door totdat het af was en werkte daarbij heel netjes.

Wij zijn in alle opzichten zeer tevreden en zouden Goergen Keukens zeker aanbevelen aan anderen!”

We wilden graag een zwarte keuken met een natuurstenen blad, een kookeiland en een bar. Een andere wens was een wijnklimaatkast.