Het is een moderne keuken geworden , strak maar toch functioneel. We wilden ook graag een bar in de keuken, waar we kunnen zitten voor ontbijt of voor een drankje.

Familie BenningaGoergen Keukens

Vanwege de verhuizing was de familie Benninga, na een grote verbouwing, op zoek naar een nieuwe keuken. Ze besloten een bezoek te brengen aan de showroom in Son.

”Wij waren op zoek naar een keukenleverancier welke zich in het luxere segment bevindt. Onze vorige keuken beschikte over ATAG apparatuur, vandaar dat we op zoek gingen naar een keukenleverancier die dit zou kunnen leveren. In de showroom werden we prettig en professioneel ontvangen. Ronald heeft veel geduld nodig gehad aangezien wij het perfect wilden hebben. We hebben in eerste instantie dan ook behoorlijk zitten stoeien met kleuren en materialen. Uiteindelijk sloot het ontwerp helemaal aan met onze ideeën. We zijn samen tot een goed en vooral logisch ontwerp gekomen.

We waren eerder al erg tevreden over de apparatuur van ATAG, dit wilden we daarom graag terugzien in onze keuken. We hebben gekozen voor een koelkast, een oven met magnetron, een combi-stoomoven, een wijnklimaatkast en een koffieapparaat van de ATAG Magna lijn. De vaatwasser is van Siemens en we hebben daarnaast gekozen voor een Bora X Pure inductiekookplaat. Dit alles zorgde ervoor dat het een moderne keuken is geworden, strak maar toch functioneel. Een andere wens van ons was een bar in de keuken. Een gedeelte van het eiland waar we kunnen zitten voor het ontbijt of voor een drankje.”

De keuken bestaat uit een prachtige combinatie van de kleuren kristalwit en zwart mat. De familie Benninga heeft daarbij gekozen voor een Sima Core werkblad. Op deze manier zitten er geen naden in het werkblad wat zorgt voor een strakke uitstraling.

”Naast alle apparatuur mocht ook een Quooker kraan niet ontbreken in onze keuken. In de showroom zagen we een prachtige keuken met verlichting, dit zorgde ervoor dat wij ook graag verlichting in onze keuken rondom het eiland en de kastenwand wilden. De prachtige designplank met ledverlichting van Jansen en de Bont maakt onze keuken helemaal af. Het gehele traject verliep prima. We werden goed op de hoogte gehouden betreft de levering van de keuken en de apparatuur. Een aantal kleine zaken waren na de montage nog niet helemaal in orde, maar deze werden allemaal prima opgelost.

Wij zouden Goergen Keukens absoluut aanbevelen. Het is een fijn bedrijf en we zijn erg tevreden over Ronald die veel tijd in ons heeft gestoken.”

We wilden onze keuken perfect hebben en hebben daardoor behoorlijk zitten stoeien met kleuren en materialen. We zijn samen tot een goed en logisch ontwerp gekomen.