Jaren geleden ben ik al eens in de showroom binnengelopen en werd ik verrast door de fraaie presentaties van alle mogelijkheden en de diversiteit aan keukenopstellingen.

De heer VerboordGoergen Keukens

Jaren geleden bij een bezoek aan Goergen Son was de heer Verboord al erg onder de indruk van de fraaie presentaties van de diverse keukenopstellingen en mogelijkheden. Na de aankoop van een nieuw appartement besloot de heer Verboord wederom een bezoek aan de showroom te brengen.

‘’Bij een nieuwbouw appartement hoort een nieuwe keuken, daarom besloot ik een bezoek te brengen aan de showroom in Son. Jaren geleden ben ik daar al eens binnengelopen en werd ik verrast door de fraaie presentaties van alle mogelijkheden en de diversiteit aan keukenopstellingen. Tijdens het adviesgesprek heb ik mijn wensen kenbaar gemaakt waarop adviseur Yves goed op inspeelde. Na een aantal wijzigingen aan de keukenruimte zijn we tot een ontwerp gekomen die aan al onze wensen voldeed.”

De heer Verboord heeft gekozen voor een keuken in de kleur steengrijs hoogglans in combinatie met sterlinggrijs hoogglans. De keuken heeft een composieten werkblad en beschikt over een Quooker kokendwaterkraan, een Bora inductiekookplaat met kookveldafzuiging en een combi stoomoven, een inbouw koffieautomaat, een multifunctionele oven met magnetronfunctie, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser en een wijnklimaatkast van Miele.

”De voorbereiding was erg ontspannen en gezellig, maar verliep daarnaast ook nog eens erg soepel. Ook na de aankoop van de keuken heb ik een erg goed gevoel overgehouden aan Goergen Keukens. Tijdens de levering werd alles zorgvuldig naar de zesde verdieping gebracht. Alles was goed genummerd waardoor het in de juiste volgorde voor de montage werd gezet. De vakkundige monteurs hebben in goed overleg de keuken vormgegeven en schitterend afgeleverd. Afspraken werden erg goed nagekomen en samen hebben we er een gezellige installatie van gemaakt.

Natuurlijk ga ik Goergen Keukens aanbevelen aan anderen!’’

De voorbereiding was erg ontspannen en gezellig, maar verliep daarnaast ook nog eens erg soepel. Ook na de aankoop van de keuken heb ik een erg goed gevoel overgehouden aan Goergen Keukens.