De vrouwelijke kijk op de keuken was voor mij als alleenstaande man erg prettig.

De heer KuipersGoergen Keukens

Goergen Keukens was voor de heer Kuipers geen onbekende. Hij kende de keukenzaak nog van vroeger en besloot daarom ook een bezoek te brengen aan Son én Stein.

‘’In verband met mijn nieuwe appartement bezocht ik de showrooms voor een nieuwe keuken. De ontvangst in de showroom heb ik niet geheel meer op vizier, maar deze heb ik wel prima ervaren. Bij de tweede afspraak was de adviseur die ik eerder had gesproken niet beschikbaar. Ik ben daarom samen met Ingrid om de tafel gaan zitten. Het gesprek verliep erg soepel. Ik vond de vrouwelijke kijk op de keuken als alleenstaande man erg prettig. De mogelijkheden waren goed. In de showroom staan de keukens echt prachtig gepresenteerd. Samen met de adviseur heb ik mijn keuken samengesteld.”

De heer Kuipers heeft gekozen voor een keuken in de kleur oak hazel brown en zwart zijdemat. De keuze van het werkblad is op keramiek gevallen. De keuken is afkomstig uit de SieMatic SLX collectie. De LED-verlichting in de greeplijsten zijn individueel regelbaar. De keuken is voorzien van een Bora inductiekookplaat met afzuigsysteem, een Quooker kokendwaterkraan, een Siemens vaatwasser en een combi-stoomoven, een multifunctionele oven, een warmhoudlade, een koelkast, een vriezer en twee wijnklimaatkasten van Miele.

”In verband met mijn beroep mochten de wijnklimaatkasten niet ontbreken! De bezorging van de keuken en het lossen ervan verliep erg goed, net zoals de montage. Het was een goede vakman en was ook erg netjes en beleefd.

Ik zou Goergen Keukens zeker aanbevelen.’’

De keukens in de showroom waren echt prachtig gepresenteerd!