Daag ons uit.

Koffie corner keuken

Met een koffie corner keuken kiest u voor gezelligheid en een comfortabele sfeer. Heerlijk samen genieten van maaltijden en drankjes en tegelijkertijd bijpraten kan dan ook perfect in deze keuken. In het bijzonder is deze keuken natuurlijk voor de echte koffieliefhebbers onder ons. Met een koffiecorner in de keuken beschikt u altijd over de ideale plek om de lekkerste koffie te zetten.

Bekijk onze collectie

De mogelijkheden van een keuken met koffiecorner

U kunt uw droomkeuken met koffiecorner op veel verschillende manieren inrichten. Afhankelijk van uw wensen, interieurstijl, keukenruimte en budget stellen we de keuken samen die bij u past. Het prettige van een koffiecorner is dat deze in vrijwel elke keukenopstelling past. Of u nou veel of weinig keukenruimte ter beschikking heeft, er is altijd plek voor een koffiecorner. Ook zijn er veel verschillende opstellingen mogelijk, zo past een koffiecorner perfect in een eilandkeuken, maar ook zeker in een hoekkeuken of U-keuken. Daarnaast is het ook belangrijk of u het koffiezetapparaat ingebouwd in uw keuken wilt, of misschien liever opgesteld op het aanrecht. Wij denken hierover graag met u mee. Plan een adviesgesprek in met een van onze keukenadviseurs om uw droomkeuken te bespreken. 

Brochure aanvragen
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Keuken koffiecorner stylen

Naast de verschillende opstellingen die mogelijk zijn met een koffie corner keuken, zijn ook de kleuren eindeloos te kiezen. Op basis van uw interieurstijl kunt u een kleur kiezen die mooi aansluit bij de rest van uw inrichting. Daarbij is het uiteraard van belang dat uw koffiezetapparaat ook een kleur heeft die hier mooi bij past. Maar een koffiezetapparaat is natuurlijk niet het enige accessoire voor in de koffiecorner. U kunt uw keuken extra stylen door er bijvoorbeeld serveerplanken, een mooie verzameling van servies en planten aan toe te voegen. Deze accessoires zorgen voor een finishing touch en creëren dat echte huiselijke, warme gevoel dat past bij samen koffiedrinken. Of u nu op zoek bent naar een rustige plek om te studeren of werken, of gewoon om te genieten van een lekker kopje koffie met vrienden, een koffie corner keuken is een prettige plek voor iedereen. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw keuken met koffiecorner? Vraag dan gerust ons gratis inspiratieboek aan.

Adviesgesprek plannen