Alle voordelen van Goergen Keukens


De voordelen van Goergen Keukens

Natuurlijk kunnen we zelf gaan omschrijven wat onze voordelen zijn, maar liever nog laten we dat over aan onze bestaande klanten. Na de plaatsing van de keuken wordt namelijk gevraagd hoe u het proces ervaren heeft, hieronder staan enkele reacties die we ontvingen van onze bestaande klanten.  

 “We hadden echt het gevoel dat we oprecht en goed advies kregen. De adviseur dacht echt met ons mee en is bij ons ter plaatse komen kijken. Hierdoor hebben we een keuken die perfect past bij onze wensen en bij de rest van onze woning.”

 “We waren verrast door het grote en brede keukenaanbod. Vooraf wisten we niet goed naar welke stijl we precies op zoek waren. Na een ronde door de showroom in Stein, samen met een adviseur, wisten we dat precies. Hij heeft ons gewezen op alle voor- en nadelen wat we als bijzonder prettig hebben ervaren.”

"Ook voor ons scherpe budget waren er voldoende mogelijkheden. De adviseur in Son dacht echt mee met ons beschikbare budget en heeft met een paar slimme en goedkopere oplossingen onze droomkeuken voor ons ontworpen.”

 “Fijn dat we niets moesten aanbetalen. Bij veel andere showrooms moeten we een bepaald percentage aanbetalen. Dat vonden we niet meer helemaal van deze tijd. Bij Goergen hoefde dat niet, dit is een van de redenen waarom we hebben gekozen voor Goergen.”

 “Het eigen montageteam leverde prima vakwerk, zoals afgesproken. Onze keuken is gezet door een echte vakman en werkte zeer nauwkeurig. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Wij zijn erg trots op onze nieuwe keuken.”

 “De heldere en transparante prijzen gaven voor ons de doorslag. Alles op de offerte was apart geprijsd, dit hebben wij als heel prettig ervaren. We hebben hierdoor ook geen gedoe gehad over de prijs.”

© 2018 Goergen Keukens bv. | Jouw privacy | Algemene voorwaarden | Cookies