Toon: Alles   |   Design - Eigentijds - Greeploos - Landelijk   |   Toon merk: Proline - SieMatic - Systemat - Yline

-

DE EIGENTIJDSE KEUKENCOLLECTIE VAN GOERGEN KEUKENS

 

Eigentijds staat voor hedendaags, voor modern. Onder deze stijl keukens vindt u vooral de moderne en trendy uitgevoerde keukens die inspelen op de huidige trends in de keukenbranche. Dit is hier met name terug te zien in het uiterlijk van de keukens en de kleurstelling die gebruikt wordt. U ziet hier namelijk ook landelijk, design en greeploze keukens terugkomen met een eigentijdse look.  

OOK DE MEEST ACTUELE KEUKENCOLLECTIE VINDT U BIJ GOERGEN.

Onze eigentijdse collectie speelt in op de mode trends zoals die spelen in de keukenmarkt. Een trend welke zich de afgelopen jaren heeft doorgezet zowel in als buiten de interieurbranche is de toepassing van natuurlijke kleuren en natuurlijke materialen. Dit zien we duidelijk terug in de kleurstelling van de keukens. Zo worden de keukens in de kleuren truffel, grafiet, basalt en lava steeds populairder. Dit zijn alle warme grijstinten die ervoor zorgen dat de keukenruimte een huiselijk karakter krijgt.

Daarnaast zien we het gebruik van houttinten de laatste jaren enorm toenemen. Dit kan zijn als contrastkleur in de keuken, maar ook als kleur voor de keuken in zijn geheel. Laat u online als eens inspireren door onze mogelijkheden.       
-
interesse?_bestel_het_gratis_magazine 

MEER WETEN? BESTEL ONS GRATIS INSPIRATIEBOEK

© 2017 Goergen Keukens bv. | Jouw privacy | Algemene voorwaarden | Cookies