Toon: Alles   |   Design - Eigentijds - Greeploos - Landelijk   |   Toon merk: Proline - SieMatic - Systemat - Yline

-

OVERZICHT KEUKENCOLLECTIE VAN GOERGEN KEUKENS

-

Bij Goergen Keukens vindt u een ruime collectie keukens in alle denkbare stijlen en uitvoeringen. Van eigentijds tot design en van landelijk tot greeploos, bij Goergen is het allemaal te bewonderen en terug te vinden in onze inspirerende showrooms. Daarnaast vindt u bij ons altijd diverse showroomaanbiedingen. Dit zijn showroomkeukens die onze showrooms moeten verlaten. Graag laten wij u kennis maken met onze topmerken.   

ONZE TOPMERKEN


De Siematic collectie van Goergen     De Systemat collectie van Goergen          De Proline collectie van Goergen

DE Y-LINE KEUKENCOLLECTIE


De Y-line keukencollectie is greeploos. De collectie kenmerkt zich door een strakke greeplijst in de fronten en een strakke greeplijst onder het werkblad of tussen de hoge kasten. De greeplijsten kunnen in dezelfde kleuren uitgevoerd worden als de keuken, waardoor de keuken een strakke en stijlvolle uitstraling krijgt. De greeplijsten bij de hoge kasten, kunnen zowel verticaal als horizontaal ingepland worden. Een Y-line keuken kan in diverse stijlen uitgevoerd worden, van zowel landelijk tot eigentijds.

DE SYSTEMAT KEUKENCOLLECTIE


De Systemat collectie is een zeer uitgebreide collectie met zeer veel mogelijkheden. Landelijk, klassiek, eigentijds, greeploos en design al deze keukenvormen vindt u terug in de keukencollectie van Systemat. Alle keukens zijn leverbaar in diverse frontmogelijkheden, zoals mat, hoogglans, gelakt in zowel mat als hoogglans, designglas en fineer allen in een grote diversiteit aan kleuren. Ook aan de binnenzijde zijn de Systemat keukens zeer luxe afgewerkt.

Bekijk hier onze Systemat collectie..


DE SIEMATIC KEUKENCOLLECTIE


De keukencollectie van SieMatic is sinds kort opgedeeld in drie categorieën. Het kent de Lifestyle Pure, deze categorie kenmerkt zich door haar strakke belijning. De Classic Collection is de tweede lifestyle en kenmerkt zich door een eigentijdse interpretatie van klassieke ontwerpstijlen. De derde Lifestyle is de Urban Collection. Deze collectie is gericht op de jongere op het stadsleven gerichte generatie. U ziet hier een aantal keukens uit onze SieMatic collectie.   

Bekijk hier onze SieMatic collectie..


DE PROLINE KEUKENCOLLECTIE


De Proline keukencollectie is zeer uitgebreid, kent tal van front mogelijkheden een groot pallet aan kleur- en materiaal opties. In deze collectie vindt u met name landelijk keukens en greephoudende design keukens. Bij de landelijke keukens zijn de fronten voorzien van een kader dan wel verticale groeven uitgevoerd in fineer. De design keukens zijn vaak uitgevoerd met een strakke deur en kunnen uitgevoerd in hoogglans of mat in zowel kunststof als lak.

Bekijk hier onze Proline collectie..


-
-
Ontwerp hier uw droomkeuken


ONTWERP ZELF UW DROOMKEUKENSpeciaal voor de mensen die nog niet precies weten wat ze met hun keukenruimte willen en hier thuis zelf mee aan de slag willen gaan, hebben wij van Goergen Keukens een ontwerp programma ontwikkeld. Met dit 3-D keukenprogramma kunt u zelf uw ideale keuken samenstellen. U bent in staat om de mogelijkheden te bekijken binnen uw keukenruimte en welk ontwerp het beste tot zijn recht komt in uw ruimte. Naast het ontwerpen van uw droomkeuken, kunt u alvast bekijken welke kleuren het beste tot zijn recht komen in uw ruimte. U bent met dit programma namelijk al zelf in staat uw kleuren te kiezen en uw ideale kleurcombinatie samen te stellen. 

Als het ontwerp klaar is nodigen wij u graag uit in een van onze showrooms om samen met een van onze adviseurs de mogelijkheden van uw 3D ontwerp te bekijken. Zij zetten uw ontwerp graag om naar een passende offerte op maat.
 

ONTWERP HIER UW DROOMKEUKEN

 

© 2018 Goergen Keukens bv. | Jouw privacy | Algemene voorwaarden | Cookies