Daag ons uit.

Luxe keukenmerken

Bij Goergen Keukens werken we samen met een aantal luxe keukenmerken. Zo werken we met Siematic, Systemat en Pronorm. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de kwaliteit van een keuken is en werken daarom alleen maar samen met de beste merken. Wij begeleiden u door het hele proces heen, van een uniek ontwerp tot aan de nazorg. Daarbij letten wij op alle details die hierin een rol spelen. We luisteren naar uw specifieke wensen en ontwerpen een keuken die past bij uw leefsituatie.

Bekijk onze collectie

Exclusieve keukenmerken

Wij beschikken over een drietal exclusieve keukenmerken met ieder haar eigen charme. Eén van deze exclusieve keukenmerken is SieMatic. Dit prachtige merk uit onze collectie staat bekend om haar innovatie, luxe en kwalitatieve keukens. Goede kwaliteit gaat gepaard met de juiste materiaalkeuzes. Dit resulteert in prachtige interieurstystemen en excellente keukens. Wij hebben diverse lijnen van de SieMatic keukens in ons assortiment. Zo kunt u bij Goergen Keukens kiezen uit de Urban, Pure en Classic SieMatic keukens. Ook de nieuwste lijn hebben we; SieMatic SLX Pure, een echte blikvanger. Een ander bekend keukenmerk uit ons assortiment is Pronorm. Dit merk staat voor betrouwbare kwaliteit en service. Binnen dit merk zijn talloze mogelijkheden, van midden- tot hoogsegement. De collectie van Pronorm bestaat uit drie productgroepen; Proline, X-line en Y-line keukencollectie. Ieder met hun eigen prachtige design. Vraag ons gratis inspiratieboek aan om de prachtige keukens van deze merken te bekijken.

Bekijk onze collectie
Onze klanten vertellen

'Het ontwerp was perfect. Gaaf om te zien hoe alle wensen in een ontwerp waren gestopt. We waren meteen verliefd op het ontwerp.’

Bekijk gerealiseerde keukens

Luxe keuken merken

Het derde merk dat behoort tot de luxe keukenmerken van Goergen Keukens is Häcker Systemat. Dit merk staat bekend om haar verfijnde keukenoplossingen met extra focus op gebruiksgemak. De diverse opbergsystemen en het oog voor detail staan hierbij centraal. Bezoek onze showroom in Son of Stein en doe alvast inspiratie op. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitkiezen van uw droomkeuken tijdens een uitgebreid adviesgesprek. Hopelijk tot snel!

Adviesgesprek plannen