Laden..

De Smartline van Miele: Koken in stijl, geheel naar eigen wens in te delen. Wilt u naast uw inductieplaat een teppan yaki? Of een krachtige gas wok? Of toch liever een barbecue/grill en een werkbladafzuiging? Met de Miele SmartLine kookelementen kunt u zelf bepalen hoe uw wilt gaan koken. Alle elementen zijn flexibel met elkaar te combineren en vormen een strak aanzicht in uw keuken.

‘Het belangrijkste onderdeel zal in veel gevallen de 60 centimeter brede inductiekookplaat zijn, waaraan links en rechts de werkbladafzuiging en andere modules gekoppeld kunnen worden. Met dat als fundament is onbeperkte creativiteit mogelijk, vooral ook omdat twee of meer werkbladafzuigingen kunnen worden geïntegreerd.’ – Joni Strik, productmanager Miele

Alle SmartLine-modules zijn 52cm diep. Het keramische vlak zonder randlijst maakt een installatie liggen op het werkblad mogelijk óf volkomen vlak geïntegreerd. De touch-bediening op het zwarte keramiek wordt pas zichtbaar als u het apparaat aanzet.

Miele SmartLine

Miele – immer besser.
Sinds de oprichting in 1899 is het motto ‘immer besser’. Dat betekent ‘steeds betere producten maken’. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor onze klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste apparaten in huis halen. Dit maakt Miele uniek.

Een draaiknop, een onopvallende sensorbediening of een touchscreen: de bediening van Miele-apparaten is eenvoudig en aantrekkelijk. De keukenapparatuur van Miele beschikken over slimme automatische programma’s met succes-garantie. Miele staat voor perfecte resultaten, lange levensduur en een zeer laag energieverbruik.

Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Bovendien onderscheiden de producten zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur. Vrijwel alle Miele-klanten blijven Miele trouw en bevelen Miele aan. Om de hoge kwaliteitsstandaard ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen, blijven ze zoeken naar opties om de Miele organisatie én haar producten te verbeteren.