Laden..

De nieuwe SieMatic SLX collectie is vanaf heden te bewonderen in onze vernieuwde showroom in Stein. Nergens anders in Europa op deze manier gepresenteerd en daar zijn we trots op. Een keukenconcept dat maatstaven zet. U bent van harte welkom.

Unieke elementen

Tactiliteit. Lichtheid. Transparantie.

Een compleet opnieuw ontwikkelde greepuitsparing. Vastpakken wordt een nieuwe belevenis. Een perfecte hoek, structuur en materialen zijn een absolute blikvanger. Kortom de nieuwe lijn van SieMatic, de SLX is een lust voor het oog.

Licht en banenspel gaan op een bijzondere manier samen. Lichtbanen zijn subtiel weggewerkt in de greep uitsparingen. Dit versterkt onder andere het zwevende effect van het werkblad. De lichtbanen kunnen zowel horizontaal als verticaal toegepast worden. Daarnaast is het led-licht individueel regelbaar qua lichttemperatuur en -sterkte. Dit zorgt voor extra sfeer in de keukenruimte.

De SLX Pure komt op een bijzondere manier tot uitdrukking in de luxueuze glazen vitrines met visueel zwevende schappen. De keuken en woonkamer versmelten dankzij de transparante deuren en zijpanelen en de glazen schappen.