-

SIEMATIC KEUKEN

 

Een SieMatic keuken staat voor luxe, innovatief en hoogstaande kwaliteit. Het merk is in 1929 opgezet en daarmee een van de oudste en bekendste keukenmerken ter wereld. Met een drietal keukenstijlen zit er altijd wel een geschikte SieMatic keuken voor u tussen. Maak een keuze uit de collectie Lifestyle Pure, de Classic Collection en de Urban Collection. Goergen Keukens is officieel dealer van het topmerk en beschikt over twee vestigingen in Zuid Nederland; Son en Stein.

HET ONTWERP VAN SIEMATIC KEUKENS

Naast een prachtig design wordt er bij SieMatic juist ook veel aandacht besteed aan de functionaliteit van de keuken. Een keuken moet mooi maar ook zeker praktisch zijn. Bij SieMatic zijn ze pas tevreden wanneer een keuken tijdloos elegant is. Tijdloos door de hoge kwaliteit van de materialen en constructie maar vooral ook dat het design na vele jaren nog steeds oogverblindend is. SieMatic heeft door de jaren heen dan ook vele internationale design prijzen gewonnen.

KEUKEN VAN SIEMATIC BIJ GOERGEN KEUKENS

Bent u op zoek naar een keuken van SieMatic? Bezoek dan een van onze vestigingen in Son of Stein. De onlangs geopende vestiging in Stein is de eerste en enige SieMatic Image Store in Limburg. Wanneer u op zoek bent naar een keuken van dit topmerk is het een absolute aanrader onze showroom te bezoeken. Hier worden de laatste keukentrends aan u tentoongesteld. Wilt u alvast meer informatie? Bekijk onze keukencollectie en vraag gratis onze SieMatic brochure aan

    

GOERGEN KEUKENS


Met ruim 85 jaar ervaring in de keukenbranche mag Goergen Keukens zich een ware keukenspecialist noemen. Met twee prachtige inspirerende showrooms kunnen wij u ons prachtig aanbod tonen. Maak nu vrijblijvend een afspraak. Daarnaast vinden er regelmatig demonstratie plaats bij onze twee vestigingen. Wilt u een van deze demonstraties bijwonen, dat kan! Houd onze site dan goed in de gaten en schrijf u in.
-
 

MEER WETEN?
BESTEL NU MEER INFORMATIE OVER SIEMATIC

© 2018 Goergen Keukens bv. | Jouw privacy | Algemene voorwaarden | Cookies