Toon: Alles   |   Design - Eigentijds - Greeploos - Landelijk   |   Toon merk: Proline - SieMatic - Systemat - Yline

-

SIEMATIC KEUKENS

"TIJDLOZE ELEGANTIE"

SieMatic staat bekend om hun innovatieve, luxe en hoogstaande kwaliteit keukens. Opgericht in 1929 is de Duitse keukenfabrikant SieMatic een van de oudste en bekendste keukenmerken ter wereld. Welke stijl keuken u ook zoekt, SieMatic heeft altijd een keuken die bij uw smaak aansluit Van landelijk tot modern, van klassiek tot strak design: u kiest altijd voor een keuken die perfect bij u past. Individueel Design noemen ze dit bij SieMatic.

  

-

SIEMATIC KEUKENS BIJ GOERGEN KEUKENS

Waarin de SieMatic keuken zich onderscheid ten opzicht van vele andere keukens zijn met name de mogelijkheden in kasten. Zo is het interieur van een SieMatic keuken zeer flexibel in te delen en kunt u kiezen voor het MultiMatic systeem waarmee u tot 30% aan ruimte kunt besparen.

Omdat de ruimte nergens in de woning zo kostbaar is als in de keuken heeft SieMatic naast het MultiMatic systeem ook haar keukens uitgevoerd met een flexibel in te delen lade systeem. Dit systeem is uit te voeren in diverse stijlen en altijd afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Daarnaast is de keukencollectie van SieMatic is sinds kort opgedeeld in drie categorieën. De Lifestyle Pure, deze categorie kenmerkt zich door haar strakke belijning. De Classic Collection is de tweede lifestyle en kenmerkt zich door een eigentijdse interpretatie van klassieke ontwerpstijlen. De derde Lifestyle is de Urban Collection. Deze collectie is gericht op de jongere en stadsleven gerichte generatie.

DE SIEMATIC DEALER VAN HET ZUIDEN

Het ontwerp van een SieMatic keuken gaat verder dan wat alleen het oog ziet. Een keuken moet niet alleen mooi zijn, maar vooral ook handig. Bij SieMatic draait alles om het ontwerpen van een elegante en tijdloze keuken. Tijdloos door de kwaliteit van de materialen en constructie maar ook doordat deze keukens jaren later nog steeds een lust voor het oog zijn. 

SieMatic beschikt wereldwijd over tal van SieMatic dealers. In het zuiden van Nederland is dit Goergen Keukens. Met een vestiging in Son en een onlangs geopende SieMatic Image Store in Stein kan Goergen u van alle luxe voorzien. Onze showroom in Stein is hiermee de eerste en enige SieMatic Image Store in Limburg. Wanneer u op zoek bent naar een keuken van topniveau, is dit een absolute must-see. Bezoek een van onze showrooms en laat u verleiden door deze prachtige keukens.

    
-
 

MEER WETEN?
BESTEL NU MEER INFORMATIE OVER SIEMATIC

© 2018 Goergen Keukens bv. | Jouw privacy | Algemene voorwaarden | Cookies