Laden..

Zwart is elegant,
chic en mysterieus,
maar ook stoer en uitgesproken.
Een zwarte Quooker is een lust voor
het oog.

Zwarte keukenapparatuur is een van de trends van het moment. Een zwarte kraan past daar natuurlijk perfect bij. Combineer uw zwarte Quooker met een betonlook keukenblad of ga voor chique, met een marmerlook. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat uw smaak ook is. Creëer contrast of kies voor stijlvol strak.

Quooker heeft een brede collectie zwarte kokendwaterkranen. Zo kunt u kiezen uit een kraan met of zonder flexibele uitrekslang en heeft u de keuze uit een ronde of vierkante hals. Wat uw wens ook is, Quooker heeft altijd een zwarte kraan die bij uw wensen past.

De voordelen van een zwarte Quooker

Met een zwarte Quooker heeft u altijd kokend water bij de hand. En dat is bijzonder handig. Binnen een seconde heeft u kokend water bij de hand. De zwarte Quooker kranen zijn nu ook uit te breiden met de Quooker CUBE. Naast koud, warm en kokend water heeft u dan ook gefilterd en bruisend water. Ook zijn er drie verschillende reservoirs beschikbaar. Lees snel verder om alle voordelen te ontdekken.

Multi-inzetbaar – voor het koken van pasta of groenten, het zetten van een pot thee, het blancheren van groenten, het bereiden van een melkflesje of voor het schoonspoelen van een vette ovenschaal bijvoorbeeld.
Veilig – Naast een beveiligde bedieningsknop kunt u zich niet verbranden. Dat komt omdat de kokendwaterstraal niet massief is. Het bestaat uit druppeltjes en dat is een groot verschil met een massieve plens water.
Kindvriendelijk – Een Quooker geeft nooit zomaar kokend water door het uitgekiende beveiligingssysteem. U moet de bedieningsknop eerst twee keer indrukken en vervolgens draaien. Pas daarna komt er kokend water uit de kraan.
Een duurzame keuze – Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker incl. COMBI-reservoir minder energie dan met een waterkoker. Ook tap je exact de benodigde hoeveelheid water en heeft het COMBI-reservoir energielabel A.
Ruimtebesparend – Een opgeruimd keukenblad. U heeft geen waterkoker meer nodig en dat bespaard ruimte. Op het keukenblad en in de keukenkasten. Bovendien is het reservoir van een Quooker uiterst compact.