Laden..

Een zwarte Quooker

Door: 20 oktober 2019 Keukenapparatuur

Een zwarte Quooker, een spannende keuze voor op het aanrecht.

Zwarte apparatuur, een zwarte Quooker.

Een van de trends van het moment, zwarte apparatuur. Een zwarte Quooker bijvoorbeeld. De apparaten worden zo echte eyecatchers in uw keuken. Combineer deze met een betonlook of ga op chic, met rijke materialen als marmer of bijvoorbeeld graniet. Creëer contrast door een combinatie van lichte fronten of creëer een eenheid met zwarte fronten.

Quooker haakt in op deze trend met de komst van een zwarte Quooker. Quooker zwart, de naam van alle Quooker-producten met zwarte finish. U heeft de keuze uit een zwarte Fusion Square en de Fusion Round, oftewel met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop.

De voordelen van een kokendwaterkraan

Met een Quooker in huis, heb je altijd kokend water bij de hand.  En dat is bijzonder handig. Nooit meer een pan of een waterkoker vullen met water en wachten tot het kookt. Maar gewoon, binnen een seconde, kokend water tappen uit de kraan. Voor het zetten van een potje thee, het koken van pasta, het blancheren van groenten, maar ook om een melkflesje voor de baby klaar te maken of die vette ovenschaal af te spoelen. Natuurlijk geeft de kraan ook warm én koud water.

Een Quooker is zeer veilig in gebruik, multi inzetbaar, tijd-, water- en ruimtebesparend en dankzij de revolutionaire techniek in het reservoir, zuinig met energie.

Hoe werkt een Quooker?

Het Quooker systeem bestaat uit een klein reservoir in het keukenkastje dat is verbonden met de kokendwaterkraan op het aanrecht. Dit reservoir is een soort thermosfles, die op de waterleiding wordt aangesloten. De lucht in de isolatiemantel is zo ijl (vacuüm), dat de warmte nergens naartoe kan. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op 110°C te bewaren. Het water begint pas te koken zodra de kraan wordt opengedraaid en de temperatuur van het uitstromende water naar 100°C daalt. Tijdens het tappen stroomt er meteen vers water het reservoir in.

Een Quooker is de meest veilige keuze voor ieder huishouden. Er zit een kindveilige bedieningsknop op. Als er kokend water getapt wordt, gaat er een lampje branden. De waterstraal is druppelvormig en niet massief, waardoor erge brandwonden voorkomen worden.

Wilt u meer informatie over de kokendwaterkranen van Quooker? Bekijk het artikel over Quooker hier.

Een zwarte Quooker, een spannende keuze voor op het aanrecht.