Laden..
SieMatic: Keukens die plezier geven

Sinds de oprichting in 1929 wordt SieMatic gedreven door de gedachte: keukens ontwikkelen die een voorbeeld zijn. Er wordt hierbij niet alleen gekeken naar de opstellingsmogelijkheden, de elegantie of de nauwkeurige afwerking, ook willen zij de innerlijke waarden hoog houden. De keuken is namelijk niet meer de plek waar het gezin aanschuift en geniet van een lekkere maaltijd. Een keuken moet uw leven gemakkelijker maken, verrijken en u geven wat u het liefste wilt: Een keuken die plezier geeft.

  

De lifestyles van SieMatic

Met de drie verschillende lifestyles probeert SieMatic elke persoonlijkheid te kunnen voorzien van een keuken afgestemd op uw persoonlijke smaak.

PURE

Laat genieten voorop staan in uw leven, hiervoor geeft de SieMatic-lifestyle PURE u een schat aan creatieve opties. Er wordt gespeeld met ruimtes waardoor de keukenfuncties perfect en subtiel geïntegreerd zijn in het interieur en de architectuur. Het elegante design van het PURE interieur brengt naar voren wat daadwerkelijk van belang is. Hierbij gaat het dus om de precieze afwerking tot in details en de blijvende waarde van de exclusieve materialen.

URBAN

De SieMatic-lifestyle URBAN past volledig bij de creativiteit en de wensen van de bewoners in een energieke stad. De URBAN keuken houdt ervan om de planten te zien groeien en om elkaar uit te nodigen om recepten uit te proberen. Voor de echte liefhebbers van dynamische steden is deze keuken niet anoniem maar gezellig, niet hectisch maar opwindend en niet luidruchtig maar levendig.

CLASSIC

Componeren is een kunst. Met deze gedachte werden er in samenwerking met grote, internationale ontwerpers ruimtelijke concepten ontwikkeld voor de SieMatic-lifestyle CLASSIC. De mogelijkheden zijn daardoor oneindig. U kunt spelen met verschillende stijlen om bijvoorbeeld oude en nieuwe elementen samen te stellen tot uw persoonlijke klassieke interieurdesign. Ontdek de mooiste woonstijl die er bestaat: die van uzelf.

Bent u ook benieuwd naar uw stijl?