Laden..

Met de Siemens Home Connect app creëert u een nieuwe manier van leven. Alles in en rondom de keuken is nog nooit zo makkelijk geweest. In deze blog leest u de allerhandigste functies van deze app.

Koken

Met de slimme en intuïtieve Home Connect app bedient u eenvoudig alle instellingen van uw kookplaat en afzuigkap. Denk hierbij aan het vermogen van de kookplaat of de uitschakeltijd van de afzuigkap. Uw huis is altijd binnen handbereik doordat deze functies op afstand in te stellen zijn met een paar klikken.

Bakken

Kies een recept uit de grote keuze aan heerlijke recepten in de Home Connect app en verstuur deze naar uw oven. Zet bijvoorbeeld in de ochtend de lasagne in de oven en start tijdens het werk het verwarmingsproces op afstand. U kunt de oven starten en stoppen op elk gewenst moment, op elke gewenste plek. Ook kunt u de Siemens Home Connect app gebruiken voor een stoomoven.

Koken met Home Connect

Koelen

De nieuwe Siemens koelkasten bieden meer dan perfecte versheid, aantrekkelijk design en weinig energieverbruik. De Home Connect gaat een aantal stappen verder. Dankzij een camera in de koelkast kunt u overal een kijkje nemen in de koelkast, in de supermarkt weet u dus altijd wat u nog in huis hebt. De nieuwe Siemens koelkasten zijn op afstand bedienbaar, zo kunt u altijd de temperatuur regelen. Ook geeft de app een pushmelding wanneer de deur per ongeluk is opengelaten.

Vaatwassen

Er zijn veel dingen leuker dan het afwassen van de vaat. Siemens vaatwassers en Home Connect geven je de kans om de vaat te doen terwijl je met leukere dingen bezig bent. De Easy Start functie maakt het bedienen makkelijker dan ooit. Door enkele vragen te beantwoorden beveelt de app een bepaald programma aan en kunt u deze op afstand starten. Ook verzendt de app een pushmelding wanneer het wasprogramma klaar is.

Koffie zetten

Met de Siemens coffee centres en Home Connect ontdek je de wereld van geweldige koffie in een app. Geniet van exclusieve varianten en intuïtieve bediening op afstand. Zoek je favoriet en stuur deze door naar het apparaat. Ook is het met coffeePlaylist mogelijk om verschillende soorten koffie naar keuze opeenvolgend te laten bereiden.