Laden..

Ontvang een SieMatic Interieur- en MultiMatic pakket

Met SieMatic Inside wordt de keuken pas echt compleet. Deze speciale keukenoplossingen creëren een perfecte structuur in uw keukenuitrusting. Koop voor 31 maart 2023 een SieMatic keuken en ontvang meer opbergruimte cadeau.

SieMatic inside

Meer opbergruimte met de cadeau actie van SieMatic

Begin het nieuwe jaar goed met de SieMatic cadeau actie. Haal meer uit uw nieuwe keuken met het interieurpakket van SieMatic. Het pakket bestaat uit een bestekbak-set, een MultiMatic-set en een Flock-inlegmat-set. Bij aankoop van een SieMatic keuken krijgt u gratis het MultiMatic Interieur Pakket en een waarde van € 1.500,-.

Een perfecte sfeer voor unieke momenten: iedere dag genieten met de SieMatic interieursystemen!

SieMatic Inside

Niet alleen voor al uw keukengerei, maar ook voor persoonlijke objecten biedt SieMatic Inside de perfecte oplossing. Geen enkel technisch detail verstoort de esthetiek van de keukenelementen. Geheel in te richten naar uw individuele behoeften. Met drie verschillende interieursystemen biedt SieMatic fascinerende mogelijkheden om uw keuken in te delen naar uw smaak.

Bestekbak-set

Flock-inlegmat-set

MultiMatic-set

Actievoorwaarden

  • Bij aankoop van een SieMatic keuken in de periode 1 januari t/m 31 maart 2023 krijgt u een SieMatic Interieur- en MultiMatic-set cadeau.
  • De keuken moet uiterlijk 30 juni 2023 worden geleverd.
  • De waardebon moet worden geprint, ondertekend en overhandigd worden aan een van onze adviseurs in de showroom, samen met de ondertekende koopovereenkomst.
  • Het pakket wordt samen met de gekochte keuken geleverd.
  • Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere acties en/of voordelen van SieMatic en/of SieMatic dealers.
  • De waarde van het pakket kan niet worden uitbetaald.