Laden..

Al 20 jaar staat het hoogwaardige merk Boretti synoniem voor innovatie en eenvoud als het gaat om keukenapparatuur. Boretti verzorgt elk soort keukenapparatuur wat u kunt bedenken, met als echte blikvanger het robuuste fornuis. Met een Boretti fornuis zijn de mogelijkheden ontelbaar. Deze stijlvolle fornuizen zijn ontstaan vanuit design en functionaliteit en gebaseerd op de Italiaanse keuken en passen perfect in een landelijke keuken. Bij Boretti komen de allerbeste technieken samen, en staat kwaliteit en veiligheid staat voorop bij deze fornuizen. In deze blog leest u meer over de fornuizen van Boretti en de mogelijkheden hiervan.

Mogelijkheden

Boretti biedt divere mogelijkheden. Qua kleuren kunt u kiezen voor de volgende: antraciet, RVS, wit, zwart, oud wit, legno, marmo en lucido. De breedte van een Boretti fornuis kan ook naar eigen wens ingevuld worden tussen de 60 centimeter en 151,6 centimeter breed. Boretti maakt vooral gebruik van gaspitten, maar geeft ook voldoende mogelijkheid tot het koken op inductie. Ook het aantal kookpitten is zelf in te delen, waardoor uw kookoppervlak altijd geheel naar wens is. Onder het kookoppervlak is veel ruimte voor een of meerdere ovens, met een maximum van drie. Hieraan kan veel toegevoegd worden, denk aan een draaispit, een magnetron, een vispanbrander of een braadthermometer.

Functionaliteit en veiligheid

Naast de vele opties die Boretti biedt, zijn haar fornuizen ook erg functioneel en veilig. Zo beschikken deze over een XL-branderafstand, zodat er gemakkelijk meerdere pannen tegelijkertijd op het fornuis passen. Dankzij de thermokoppelbeveiliging wordt voorkomen dat gas blijft uitstromen zonder dat er een vlam brandt. De ovens in een Boretti fornuis zijn altijd voorzien van koele deuren, waardoor u zich hieraan niet kunt verbranden.