Laden..

Veel thuiskoks en liefhebbers van gezellige woonkeukens kiezen de laatste tijd steeds vaker voor landelijke keukens. De nostalgische sfeer die er hangt wanneer u binnenkomt is heerlijk rustgevend en warm.

Dikke werkbladen

Werkbladen van natuurlijke materialen zijn kenmerkend voor een landelijke keuken. Bladen van graniet en composiet zijn erg populair. Daarnaast is het fornuis meestal dé blikvanger onder een brede schouw. Daarnaast wordt de landelijke stijl vaak ook in combinatie met een kookeiland gebruikt.

Grote fornuizen 

Met een landelijke keuken heeft u oneindig veel keuze. Wij zijn bijvoorbeeld in staat om een stoer, robuust fornuis te plaatsen in bijna elke samenstelling. Bijvoorbeeld een prachtig fornuis van het merk Lancellotti. Lancellotti fornuizen zijn er in verschillende formaten én kleuren. Prachtige knoppen, grote pitten én een ruime oven zijn kenmerkend voor deze fornuizen. Nu ook beschikbaar met inductiekookplaat!

Zwarte apparatuur

Keukenapparatuur in een afwijkende kleur is een echte trend van de laatste tijd, ook dit is natuurlijk mogelijk bij een keuken in een landelijke stijl. Zo is zwart apparatuur erg populair in een lichte, donkere of houtkleurige keuken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een zwarte Quooker in een landelijke omgeving? Een lust voor het oog en ook nog eens erg praktisch.

Stel er zelf een samen!

Benieuwd hoe uw ideale landelijke keuken eruit kan komen te zien? Stel dan zelf uw eigen moodboard samen op onze website. Neem gerust een kijkje en laat uw creativiteit erop los!