Laden..

Een Bora inductiekookplaat
voor de prijs van een gaskookplaat.

90 jaar word je niet zomaar. Daar hoort een jubileumactie bij.

Jubileumactie

We vieren ons jubileum graag samen met u en daarom krijgt u nu bij aankoop van een keuken, een Bora Basic inductiekookplaat met kookveld afzuiging voor de prijs van een gaskookplaat*. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

* Vraag naar de voorwaarden in de showroom.

Gas wordt steeds schaarser

Zoals u wellicht in de media heeft gelezen, worden de boringen in Groningen steeds verder terug geschroefd. Gas wordt steeds schaarser en we zullen meer en meer op zoek moeten gaan naar alternatieven voor gas. Er wordt dan ook steeds schoner gebouwd en steeds meer huishoudens kiezen voor het koken op inductie. Stroom kan namelijk wel op verschillende milieuvriendelijke manieren opgewekt worden.

Inductie koken wordt het koken van de toekomst. Kies voor een Bora inductie kookplaat met kookveldafzuiging in uw keuken.

Wat is een Bora?

Het principe van een Bora. Een kookplaat van Bora laat kookdampen en – geurtjes niet eerst opstijgen, maar zuigt deze meteen weg waar ze ontstaan: direct bij het kookveld. Recht uit de pan of grill.

De kookdampen krijgen met een Bora geen kans om eerst op te stijgen en zich hinderlijk door de ruimte te verspreiden. De vrijkomende vetdeeltjes worden effectief door het roestvrijstalen vetfilter opgevangen. U kookt dus alsof u in de frisse lucht staat. U heeft meer zicht vanuit uw keuken. Een afzuigkap is namelijk niet meer nodig.

Schone lucht

Reinigingscomfort

Vrij zicht

Stille motoren

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een Bora inductiekookplaat?

Klik hier