Jubileumactie*:
Een Bora voor de prijs van een gaskookplaat!

We vieren ons 90 jarig jubileum graag met u. Nu bij aankoop van een keuken een Bora Basic inductiekookplaat met afzuigsysteem voor de prijs van een gaskookplaat. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

* Vraag naar de voorwaarden in de showroom.

Gas wordt steeds schaarser

Zoals u wellicht in de media heeft gelezen, worden de boringen in Groningen steeds verder terug geschroefd. Gas wordt steeds schaarser en we zullen meer en meer op zoek moeten gaan naar alternatieven voor gas. Er wordt dan ook steeds schoner gebouwd en steeds meer huishoudens kiezen voor het koken op inductie. Stroom kan namelijk wel op verschillende milieuvriendelijke manieren opgewekt worden.

Inductie koken wordt het koken van de toekomst. 

Wat is een Bora?

Het principe van een Bora. Een kookplaat van Bora laat kookdampen en – geurtjes niet eerst opstijgen, maar zuigt deze meteen weg waar ze ontstaan: direct bij het kookveld. Recht uit de pan of grill.

De kookdampen krijgen met een Bora geen kans om eerst op te stijgen en zich hinderlijk door de ruimte te verspreiden. De vrijkomende vetdeeltjes worden effectief door het roestvrijstalen vetfilter opgevangen. U kookt dus alsof u in de frisse lucht staat. U heeft meer zicht vanuit uw keuken. Een afzuigkap is namelijk niet meer nodig.

Meer informatie

reinigingscomfort

schone lucht

vrij zicht

stille motoren

Vraag ons gratis inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleurencombinaties en opstellingen. Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.

Vraag aan