Greeploze keukens bij Goergen Keukens

Greeploze keukens

Het gaat tegenwoordig om meer dan de keuken alleen. Dat begrijpen we maar al te goed. De greeploze keuken van nu is meer een meubelstuk. Het is namelijk onderdeel van de leefruimte.

Ieder mens is anders, iedere greeploze keuken ook. Ontdek nieuwe speelruimte voor al uw ideeën. Met de bijzondere mogelijkheden die wij u kunnen bieden, creëert u uw keuken volledig naar uw persoonlijke smaak.

Bekijk collectie

Showrooms met een unieke sfeer en beleving

Dit goede gevoel start natuurlijk eerst met een ontdekkingsreis langs onze keukens. Onze showrooms kenmerken zich door een zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. Wij bieden keukens van topmerken zoals Proline, Y-line, SieMatic en Systemat en diverse merken keukenapparatuur zoals Miele, Siemens, Novy, ATAG en Bora. Van landelijk en design tot greeploos en eigentijds, bij Goergen Keukens vindt u het allemaal.

Showroom Son (Ekkersrijt)

contact & openingstijden

Jubileumvoordeel

We vieren ons 90 jarig jubileum graag met u. Nu bij aankoop van een keuken een Bora Basic inductiekookplaat met afzuigsysteem voor de prijs van een gaskookplaat.

Gas wordt steeds schaarser en we zullen meer en meer op zoek moeten gaan naar alternatieven voor gas. Er wordt dan ook steeds schoner gebouwd en steeds meer huishoudens kiezen voor het koken op inductie. Stroom kan namelijk wel op verschillende milieuvriendelijke manieren opgewekt worden.

Inductie koken wordt het koken van de toekomst.

Vraag ons gratis inspiratieboek aan!

Ons gratis inspiratieboek staat boordevol keukeninspiratie. Diverse stijlen, kleurencombinaties en opstellingen. Blader er lekker doorheen wanneer het u uitkomt. Vraag ons magazine hier vrijblijvend aan.

Vraag aan