Laden..

Big Green Egg MiniMax actie

Door: 2 september 2019 Algemeen, Trends

Miele actie bij Goergen Keukens

In zes stappen van binnenkeuken naar buiten koken.. Een niet te missen premium voor alle thuis-chefs: bij aankoop van een keuken met vijf Miele inbouw apparaten krijgt u een Big Green Egg MiniMax t.w.v. €1098,- cadeau. Dit is inclusief een convEGGtor, welke zorgt voor een natuurlijke barrière tussen uw gerechten en het open vuur. Daarnaast ontvangt u een gietijzeren grillplaat, welke zorgt voor perfect dichtgeschroeid vlees. Deze actie loopt van 1 september t/m 31 december 2019.

Een Green Egg MiniMax

De Big Green Egg is een keramische Kamado barbecue. Het is de best verkochte outdoor cooker van het moment. Niet alleen in Nederland, wereldwijd. Ook in velen restaurants maken ze gebruik van een Green Egg. Bij deze actie krijgt u een Green Egg MiniMax cadeau. Deze is geschikt voor 4 tot 6 personen.

U kunt, als u dit wilt, direct op tafel koken. Met de hoogte van 50 centimeter is de MiniMax ideaal als tafelmodel. Met de standaard meegeleverde EGG Carrier is het ook geen probleem om de Green Egg MiniMax te vervoeren. De MiniMax heeft een gewicht van 35 kilo.

Wat maakt hem uniek?

Door de vorm en het dubbelwandige keramiek vindt er heteluchtcirculatie plaats. De temperatuur is nauwkeurig te regelen door de rvs luchtschuif en gietijzeren regeldop. Gerechten bereiden tot in de precisie. Braden, grillen, koken, stoven, roken en slowcooking. Van mooi sappig gegaard vlees, tot zachtgegaarde kreeft of zelfs paella. Maar ook brood en desserts zijn te bereiden op de Green Egg.

Alle thuis-chefs kiezen voor Miele

De inbouwapparaten van Miele en een Green Egg vormen een perfecte combinatie. Vooraf uw vlees marineren en vacumeren met de vacumeerlade. Vlees sous-vide bereiden en daarna op de Green Egg voor die extra knapperige korst. Een unieke smaakbeleving is gegarandeerd. Miele heeft een ruim assortiment aan hoogwaardige inbouwapparaten. De keukenapparatuur van Miele kenmerkt zich door haar strakke lijnen, tijdloze elegantie én haar kwaliteit. En dat al meer dan 120 jaar.