Laden..

Goergen Lifestyle event by SieMatic

Wees welkom en breng op  8 of 9 oktober een bezoek aan Goergen Keukens in Stein. Met trots organiseren we, in samenwerking met SieMatic het Goergen Lifestyle Event. Laat u inspireren door de wondere wereld van SieMatic keukens en neem deel aan een van de indrukwekkende kookdemo’s van Bora, Miele en ATAG. Geniet van live cooking en ontvang styling advies van de interieurarchitecten van SieMatic en Hanssen Interior Design. Natuurlijk staan onze keukenadviseurs ook voor u klaar. Geniet van een kop koffie van onze barista, kies voor een heerlijke (alcoholvrije) cocktail of proef een heerlijk glas wijn. 

Event op 8 & 9 oktober

Kom dus op 8 & 9 oktober naar de vernieuwde SieMatic showroom van Goergen Keukens en laat u inspireren en verwennen tijdens het Goergen Lifestyle Event. U bent van harte welkom op zaterdag of zondag van 10.00 – 16.00 uur.

Goergen Keukens Stein
Nijverheidsweg 17-18, 6171 AZ Stein

Onze vernieuwde SieMatic showroom

Een keukenconcept dat maatstaven zet. Nergens anders in Europa is de collectie van SieMatic op deze manier gepresenteerd en daar zijn we trots op! Start uw ontdekkingsreis in onze vernieuwde showroom in Stein. Onze showroom kenmerkt zich door een zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. Een unieke sfeer en beleving gegarandeerd.