Laden..

Goergen Lifestyle event by SieMatic

Wees welkom en breng op 7 of 8 oktober een bezoek aan Goergen Keukens in Stein. Met trots organiseren we, in samenwerking met SieMatic het Goergen Lifestyle Event. Laat u inspireren door de wondere wereld van SieMatic keukens en neem deel aan een van de indrukwekkende kookdemo’s. Geniet van live cooking en ontvang styling advies van de interieurarchitecten van Hanssen Interior Design. Laat u verassen door alle unieke SieMatic keukens en laat u inspireren door een van de adviseurs van SieMatic Nederland. Natuurlijk staan onze keukenadviseurs ook voor u klaar. Geniet van een kop koffie van onze barista, kies voor een heerlijke (alcoholvrije) cocktail of proef een heerlijk glas wijn. 

Event op 7 & 8 oktober

Kom dus op 7 & 8 oktober naar de vernieuwde SieMatic showroom van Goergen Keukens en laat u inspireren en verwennen tijdens het Goergen Lifestyle Event. U bent van harte welkom op zaterdag en zondag van 10.00 – 16.00 uur.

Goergen Keukens Stein
Nijverheidsweg 17-18, 6171 AZ Stein

Ontdek de grootste SieMatic showroom van Europa

Een keukenconcept dat maatstaven zet. Nergens anders in Europa is de collectie van SieMatic op deze manier gepresenteerd en daar zijn we trots op! Start uw ontdekkingsreis in onze vernieuwde showroom in Stein. Onze showroom kenmerkt zich door een zeer open karakter, brede paden, verre zichtlijnen en fraaie doorkijkjes. Een unieke sfeer en beleving gegarandeerd.

Tijdens het event worden video-opnames en foto’s gemaakt. Door het bijwonen van het event geef je stilzwijgend toestemming om deze video- en fotobeelden te gebruiken. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien je niet herkenbaar op foto’s zichtbaar wilt zijn, kun je dit ter plekke aangeven bij de fotograaf en/of videograaf of via marketing@goergenkeukens.nl. Dit geldt alleen voor beeldmateriaal dat gemaakt is door of in opdracht van Goergen Keukens. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of video’s maken, daar hebben wij helaas geen invloed op. Mocht u herkenbaar op een foto staan en deze willen laten verwijderen, dan kunt u dat kenbaar maken.