Laden..

Goergen Lifestyle Event in Stein

Wees welkom en schuif 19 & 20 oktober gezellig bij ons aan tafel bij Goergen Stein. Met trots organiseren we, in samenwerking met SieMatic, het eerste Goergen Lifestyle event. Laat u inspireren en maak een ronde door onze indrukkewekkende showroom. In diverse keukens is wat te beleven. Kookdemo’s van Bora, Miele en Green Egg, geniet van live cooking, ontvang styling advies van de interieurarchitecten van SieMatic en ontdek de mogelijkheden van Quooker tijdens een professionele demonstratie. Bewonder onze creatieve barista die van uw koffie kunst maakt, kies voor een heerlijke alcoholvrije cocktail of kom wijn proeven tijdens onze proeverij.

U bent van harte welkom op 19 en 20 oktober bij Goergen Keukens in Stein.
Zowel de zaterdag als de zondag van 10.00 – 16.00 uur. Goergen Keukens Stein – Nijverheidsweg 17.

kookworkshop

Kookworkshops van topmerken

Professionals van Bora, Miele en Green Egg komen langs om kookworkshops te verzorgen. Zo kunt u ervaren hoe het is om te koken met deze apparaten, advies vragen én natuurlijk heerlijke hapjes proeven.

Quooker

Quooker demonstratie

Krijg uitleg over de kokendwater kraan van Quooker. Koud, warm én kokend water in één. Veilig en snel. Ontdek alle voordelen van de Quooker. Nu ook uit te breiden met de CUBE, voor gefilterd en bruisend water.

SieMatic advies

Styling advies van SieMatic

Gedurende het event zijn de interieurarchitecten van SieMatic aanwezig om u te voorzien van styling advies. SieMatic staat bekend om haar unieke ontwerpen en de bijbehorende elementen in de keuken.

barista koffie limburg

Creatief met koffie

Laat uw koffie bereiden door een professionele barista. De koffiespecialist maakt van uw koffie een feestje. Een verfijnd kopje koffie, espresso of cappucino.

Live cooking in onze keukens

Maak een ronde door onze inspirerende showroom. In diverse keukens worden hapjes voor u bereid en dat allemaal onder het genot van een cocktail.

wijnproeverij

Proeverij van wijnen

U kunt deelnemen aan een wijnproeverij. Diverse Oostenrijkse wijnen, speciaal voor u geselecteerd. Natuurlijk ook te bestellen voor thuis.