Laden..

Bora, een inductiekookplaat
met kookveldafzuiging

Wat is een Bora?

Een Bora laat kookdampen en – geurtjes niet eerst opstijgen, maar zuigt deze meteen weg waar ze ontstaan: direct bij het kookveld. Recht uit de pan of grill.

De kookdampen krijgen met een Bora geen kans om eerst op te stijgen en zich hinderlijk door de ruimte te verspreiden. De vrijkomende vetdeeltjes worden effectief door het roestvrijstalen vetfilter opgevangen. U kookt dus alsof u in de frisse lucht staat.

Schone lucht

Bora haalt geur- en vetdeeltjes recht uit de pan. De bijbehorende kookdampen kunnen dus niet opstijgen en zich door de ruimte verspreiden. De vrijkomende vetdeeltjes worden effectief door het roestvrijstalen vetfilter opgevangen.

Stille motoren

Aanzienlijk stiller dan conventionele afzuigkappen. Op het hoogste niveau ligt het geluidsniveau lager dan bij het bakken van een biefstuk. Dat is mogelijk dankzij een verfijnde techniek met stille motoren, een perfecte ontkoppeling én de inbouw in de keukenplint.

Vrij onbelemmerd zicht

Geen storende afzuigkap meer op hoofdhoogte. Het is gedaan met de randen en hoeken waaraan u uw hoofd kunt stoten. Gedaan met die gebogen houding, aangeslagen bril en een belemmerd zicht.

Reinigingscomfort

Dagelijkse bruikbaarheid staat bij een Bora voorop. De drie bewegende onderdelen kunt u eenvoudig, zonder gereedschap demonteren en in de vaatwasser reinigen.